AS:
Spokojnie wlasnie skonczylem robic upgrade do wersji 1.17 na TT i zaraz Ci to wszystko spisze, mam swoje uwagi na kartce
Pozdro
Kroll
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Software, Gry - 16/32bit » Update do MiNT-a 1.17
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
AS:
Spokojnie wlasnie skonczylem robic upgrade do wersji 1.17 na TT i zaraz Ci to wszystko spisze, mam swoje uwagi na kartce
Pozdro
Kroll
ok. ciekawe czy mi się uda...
p.s.
jak sprawdzić czy wszystkie pakiety mam zainstalowane?
Ja sledzilem ja instaluje easyminta pokolei czy nie wyrzuca jakis bledow i tutaj zauwazylem rzecz jednak nie wszytsko zainstalowal, zaraz to wszystko opisze w bardzo duzym poscie
Pozdro
Kroll
Ale po co? Przecież to proste, wszystko jest w dokumentacji :D
Juz to opisalem to moze komus sie przyda, pozatym zauwazylem pewne rzeczy a znajac twoja znajomosc mozesz mi wytlumaczyc dlaczego tak sie dzieje ?
Pozdro
Kroll
Jury: MyAES można startować tak samo jak XaAes z mint.cnf tylko inną komendą. Zmiany konfiguracji najłatwiej załatwić Xbootem.
A teraz jeszzce prosze o pomoc zeby odpalic w mint.cnf myaes
Jaka komenda zalatwia to w pliku mint.cnf aby wywolac myaes
sprobowalem dodac
INIT=u:/c/gemsys/myaes/myaes.tos
Ale to spowodowalo ze pojawia sie chyba tlo myaesa (zielone) kursor ktory reaguje na ruch myszy i tyle
Pozdro
Kroll
Adam:
Jeszcze raz wielkie dzieki poczytalem i udalo mi sie juz prawie wszystko skonfigurowac, tzn w xboocie moge sobie uruchomic mint-a albo xaaesem albo z myaesem. Zauwazylem ze z MyAES Jiinne dziala lepiej bo taskbar sie nie wywala, w przeciwienstwie do xaaesa, nie wiem dlaczego ale jak go uruchamiam sciezka ustawiona jest xaaes.cnf to raz sie uruchomi a raz sie wywala, natomiast wmyaesie dziala be zarzutu.
Bardzo mi sie juz to podoba, zwlaszcza ze tak mialem skonfigurowane na falconie ze moglem uruchomic myaesa ale tam musialem kombinowac i reczniezmieniac nazwy katalogow, mialem kilka mintow po instalowanych a teraz wszystko w xboocie, jest super
Jeszcze raz wielkie dzieki, jak bede mial kolejne pytania to nie omieszkam prosic cie o pomoc :)
Pozdro
Kroll
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Software, Gry - 16/32bit » Update do MiNT-a 1.17
Wygenerowano w 0.013 sekund, wykonano 55 zapytań