101

Noooooo, Jurgiii XD Witam mojego biszonena XD.

Jak Jurgiego nie ma, to ja sie nie bawie : >

There's special place for me in hell. It's called the throne.

102

Ja raczej będę, właściwie tylko lolki w szkole mogą mnie powstrzymać, będę ma 90% a na 100% odpalę Interpaintera:)

pozdrawiam !!

Onizuka róla ! :)

103

To co, nikt nie ma checi na tansza wejsciowke??? Jak mnie ktos zapyta czemu tak drogo, to do miotly zagonie!

104

'czemu tak drogo?'

105

No własnie... XD

106

....no, właśnie; ja przynajmniej wiedziałem, dlaczego wstąpiłem do Tristesse... . coby party w Opalenicy mieć za darmo ... hehehehehehe;-
... ale pewnie od ID to się nie wywinę ::

Kontakt: pin@usdk.pl

107

Ja powinienem byc.. o ile starczy pieniazkow i moja qbita nie wymysli innego zajecia.

Pin: a propos tych wejsciowek.. co mowiles, ze mam zrobic, zeby dolaczyc do tristesse? ;)

108

Vasco: Przyjmiesz mnie do Tristesse ? ;) Tez chce byc 31337 ;)

109

Zygajacym w kwietnik mowimy nie!

A na powaznie, do tej pory 2 arty zadeklarowal Dracon i 1 Wawrzyn. A Wy, lenie?!

110

Zygajacym w kwietnik mowimy nie!

Rozumiem, ze czlonkowie Tristesse zygaja tylko pod drzewami ? ;)

A propos - czy Pizza Opalenica nadal dziala w Taklamakanie ? ;)

111

A propos - czy Pizza Opalenica nadal dziala w Taklamakanie ? ;)

... to bardzo ważne pytanie, bo dużej INFERNO to luzem nie przepuszcze....

Kontakt: pin@usdk.pl

112

tak, tylko pod drzewami i na schodach, i tylko w Ornecie - nigdzie indziej!

nadal, nadal, poza tym jest Vesuvio na przeciwko

113

Podaja taka pizze ze zygasz jak Wezuwiusz :) ?

114

Na ktoryms z ostatnich zlotow mialem okazje jesc te pizze z Vesuvio i stwierdzam, ze pizza Opalenica jest zdecydowanie lepsza. Btw. szkoda z Opalenicy nie macie pizzerii z sieci TelePizza - tam to maja smaczne pizze. Chyba, ze cos w tym temacie sie zmienilo ? ;)

115

Telepizza smaczna? To w takim razie ja jadalem w jakiejs innej telepizzy, bo mam zupelnie inne zdanie na jej temat.
Smaczna to jest Vulcano w Krakowie (zara kolo mojej chaty).

116

Co w koncu z terminem party bo juz nie wiem kiedy jest.

117

26-28 XII 2003 - nad zakonczeniem w poniedzialek 29 jeszcze mysle, ale pewnie da sie zrobic jak beda chetni. Byle nie zostalo pinciu samotnikow nad Mustakiem... :)

A co do tanszych wejsciowek:
- bonusa ma Fox (3 arty)
- poza tym arta dostarczyl Wawrzyn (jeszcze jeden i bedzie bonus)

118

dobra.. czyli chwila... @_@'''... o której godzinie jest oficjalne rozpoczęcie? @_@''' jezus maria, to ja mam jechac w Boze Narodzenie wieczór z Krakowa? @_@'''''''''

Btw. Wasko ->zajebisty avatar XD

119

Ja (jak zwykle) ma 99%.

120

Vaśku dopisz jeszcze jednego osobnika na 100%.... :P

121

Chciałbym powiedzieć, że optuje za zakończeniem w poniedziałek albowiem głupio będzie się zbomblować z soboty na niedziele i potem wracac z głową jak po czołowym zderzeniu z parowozem.

Czyli poniedziałkowi mówimy stanowczo TAK!!!

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

122

Dely dobrze gada! Dać mu voodki ;)

123

26-28 XII 2003 - nad zakonczeniem w poniedzialek 29 jeszcze mysle

Jeżeli zakończenie w poniedziałek wypali to na 95% zawitam 28 wieczorem wraz z Ziną prosto z weseliska inaczej na party niestety mnie zabraknie... bo się po prostu nie rozdwoję :(((

Ci, którzy przemawiają w imieniu Boga powinni pokazać listy uwierzytelniające. J. Tuwim

124

Ok, poniedzialek 29 bedzie otwarte :) W razie czego przeniesiemy sie do kuchni - cieplej bedzie ;)

Cos nie moge znalezc watku o kompotach (byl taki czy mi sie wydaje???), wiec pisze tu, bo poniekad jest to zgodne.

Dely zaproponowal, zeby w regulaminie do Intro 16KB byl zapis o powrocie do Dosu (zeby, jak sie ma SDX+HDD nie trzeba bylo wylaczac kompa). Co Wy na to?

----
Yeah! To moj 400. post. (jakby sie Kierownik czepial, ze takie posty sa be, to chcialem powiedziec, ze ma za duzy "emblemacik"  8) ) - teraz to sobie narobilem...

125

Do kuchni ??? W tyle osob ? Bez sensu :)

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.