Postanowilem sprzedac moje gry na Jaga. Zostawiam sobie tylko kilkanascie tytulow w ktore naprawde czesto gram.
Nigdy nie czylem sie kolekcjonerem tej platformy, a jakos tak przypadkiem zebralo mi sie z 40 boxowanych cartow :) Doszedlem do wniosku ze nie ma sensu zeby u mnie lezaly nieuzywane.
Wszystkie sa chyba kompletne (catrt, box, instrukcja, czesto karta gwarancyjna, reklama i wstawka do pada).
Stan wszystkich praktycznie jest bardzo dobry lub idealny (za wyjatkiem boxow "Syndycate", "Dragon Bruce Lee" i "Ruiner Pinball" ktore maja lekkie zagiecia badz kilku-centymetrowe naddarcia pudelka).
Wiekszosc wyglada jak nieuzywane nowki, bo choc carty uzywalem i zabieralem na zloty, to pudelka lezaly u mnie w szafce bezpiecznie schowane przed sloncem, kurzem i swialem slonecznym :)
Zreszta moge wyslac szczegolowe fotki kazdej gry.
Aha, ten czarny pasek z napisem "Kasumi Ninja" to opaska na glowe dodawana do gry :)
Trudno mi ocenic za ile moge je sprzedac.
Jesli ktos jest zaintresowany poprosze o propozycje cenowe, ktore nie beda dla mnie obrazliwe. Jesli kupiec sie nie znajdzie to za dwa dni carty trafia na allegro z cena wywolawcza 30 - 40zl za sztuke (co jak ocenilem jest i tak taniej niz obecne ceny z eBay).