1

Postanowilem sprzedac moje gry na Jaga. Zostawiam sobie tylko kilkanascie tytulow w ktore naprawde czesto gram.

Nigdy nie czylem sie kolekcjonerem tej platformy, a jakos tak przypadkiem zebralo mi sie z 40 boxowanych cartow :) Doszedlem do wniosku ze nie ma sensu zeby u mnie lezaly nieuzywane.

Wszystkie sa chyba kompletne (catrt, box, instrukcja, czesto karta gwarancyjna, reklama i wstawka do pada).
Stan wszystkich praktycznie jest bardzo dobry lub idealny (za wyjatkiem boxow "Syndycate", "Dragon Bruce Lee" i "Ruiner Pinball" ktore maja lekkie zagiecia badz kilku-centymetrowe naddarcia pudelka).
Wiekszosc wyglada jak nieuzywane nowki, bo choc carty uzywalem i zabieralem na zloty, to pudelka lezaly u mnie w szafce bezpiecznie schowane przed sloncem, kurzem i swialem slonecznym :)
Zreszta moge wyslac szczegolowe fotki kazdej gry.

Aha, ten czarny pasek z napisem "Kasumi Ninja" to opaska na glowe dodawana do gry :)

Trudno mi ocenic za ile moge je sprzedac.
Jesli ktos jest zaintresowany poprosze o propozycje cenowe, ktore nie beda dla mnie obrazliwe. Jesli kupiec sie nie znajdzie to za dwa dni carty trafia na allegro z cena wywolawcza 30 - 40zl za sztuke (co jak ocenilem jest i tak taniej niz obecne ceny z eBay).

http://nosty.neostrada.pl/sprzedam/jag_-_wszystkie_gry.jpg

2

Poszła PW. Pozdrawiam

3

Kupię Power Drive, Double Dragon i Checkered Flag.

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

4

heh, a ja póki co muszę sobie odpuścić... Choć kilku tytułów nie mam :(

Sikor umarł...

5

hej Nosty
ja bylbym zainteresowany I War, Ruiner Pinball, Double Dragon i club drive

podaj cene i dzialamy

shit, Dely uprzedzil mnie z Double dragon ;)

Falcon CT60, CTPCI z Radeon 9250, Ethernat
260 ST, 520 ST, 1040 STFM, Mega ST4, STacy, ST Book, 520 STe, TT 030, Mega STe
Jaguar CD + Catbox, Lynx MKI i MKII
65XE ultimate, stereo, 800 XL + 1010 +1050

6

Też chętnie kilka kupię Fight for life, Tempest 2000, Syndicate, Ultra Vortek, Double Draon V i Dragon Bruce Lee story no może jeszcze ze 2 ale uprzedził mnie Piter hahah!
Chętnie kupię jeszcze Pinball Fantasies, Cannon Fodder, Defender 2000, Rayman i Bubsy jak ktoś ma na zbyciu...?

2xAtari Jaguar + 1xJaguar CD + BJL, SkunkBoard rev.3, SkunkBoard SillyVenture Edition. , 16CD + 22cart
Atari Falcon 030/14MB + CT63/256MB + SuperVidel + SVEthLANa + CF16GB + DVD HP SCSI

7

Jak gry trafią na allegro to się zainteresuję, bo tak nie wiem co już zostało, no chyba że wiadomo.  Rzeczywiście cena 30/40zł to nie dużo, w takich cenach chodzą same karty a nawet za większe pieniądze chodzą.

8

Nie, to nie ma sensu :/ Napisalem ze prosze o oferty cenowe bo nie wiem jak wycenic gry na jaga. A dostalem tylko jedna oferte cenowa (na calosc). Chcialem ominac allegro a spowodowalem zamieszanie. Przepraszam.

W takim razie zmieniam prosze o zamkniecie wątku. Najlepszym sposobem wyceny jest jednak aukcja.
Dzisiaj wystawie wszystkie gry na allegro po 30zl/szt.\.

A zeby osoby, ktore chcialy tu powalczyc nie poczuly sie zawiedzione moim zachowaniem, to kazdy kto wygra aukcje a ma na AA konto dluzej niz rok dostanie 15% rabatu.

9

Tanio cofnę czas rejestracji na forum :)

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

Dely: myśl w drugą stronę ;)

Atari: FireBee, (Falcon030 CT60e SuperVidel SvEthlana CTPCI), TT, (520ST Pak030 Frak PuPla Panther), (520ST 4MB ST RAM 8MB TT RAM CosmosEx SC1435), (1040STFM UltraSatan SM124), (1040STE 4MB ST RAM 8MB TT RAM CosmosEx NetUSBee SM144 SC1224), 260ST, 520 ST+, (MEGA ST SM125), (65XE Rapidus U1MB VBXE SIDE2 SIO2PC), (Jaguar SkunkBoard), Lynx II, 2x Portfolio