opowiadalem, teraz zdjecia
"The worth of all people is dependent on how they spend their life making contributions" - Kano Jigoro
FKMC /Fan Klub Malej Czarnej/ @Grey
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Tydzień na oddanie głosu w FUJICUP! Głosowanie potrwa tylko do 22 lutego 2025...
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
atari.area forum » Fabryka - 8bit » SRAM pod PROCA (1MB port b, 512kb compy)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
opowiadalem, teraz zdjecia
2gie
Piękne :)
Co trzeba do tego jeszcze podłączyć, przylutować lub zakupić, żeby działało?
Od kiedy do kupienia?
I najmniej ważne ;) - ile kosztuje?
Fajne, dziala z 816 w/g Pasia ?
nic nie trzeba wiecej...1 kabelek do mmu
to poproszę jeszcze o odpowiedź na pytanie 2 (kiedy?) i 3 (za ile?) :)
A można zmienić nazwę tego ustrojstwa na inną? Przypuszczam, że "SRAM pod PROCA" mimo, że swojsko brzmi, to nie zachęca potencjalnych klientów* :lol:
*)
żarcik taki ;)
dołączam się do pytania Zaxona :) - z 65c816 adp to zadziała?
Lotharek, sam to projektowałeś? Po co aż taki wielki CPLD??
Ja tez ale poki co byla zlewa na konkretne pytanie czy dziala z 816 , do tego czy dziala z kazdym Atari na plytach 1 i 8 bit, Pal, NTSC, z prockiem tak podniesionym na podstawkach ? Timingi nie ulegly przesunieciu? Screny z testow, tez by byly milo widziane.
nauczyłeś się już VHDLa? ;)
1. 816 - nie zapeszam, docelowo tak
2. Testy - zaniedlugo - mam od wczroaj urlop, i nie widze napisow na klawiaturze
3. cena - nie wiem, bo bede robil partie ok 200 szt / bede 2 - brutto - platnosc na konto, netto + pobranie/ - ok 60 netto
4. ide zabic kaca
5. Pasiu made it, ja tylko push support and finances
6. i znowu na mtoto nie posmigam dzisiaj...
interesuje nas tylko jeden kabelek z plytki do mmu/freda - extselect - reszty nie widzicie, prawda ?
i filmik... http://www.mmj.pl/~lotharek/microram/PICT0025_003.avi
Dobra robota, możesz teraz spokojnie zabić kaca, ale potem tylko przypadkiem nie sraj pod proca. ;)
eeee..nie bedzie kolizji w nast pcb. teraz tez sie miesci ale mala sztuczka potrzebna i troche pilowania
Witam,
można się zapytać kiedy preorder?
Zainteresowany byłbym 1 lub 2oma egzemplarzami w zależności od ceny.
Pozdrawiam,
doc
a jakas wersja dla linii xl?
w tej chwili wejdzie jedynie do 1200xl
wlutowane wchodzi
powinien Ktoś zająć się montażem tego ustrojstwa do naszych XE... ja na przykład nie jestem w stanie wylutować odsysaczem i lutownicą transformatorową procka...
Nie ma rączek - nie ma ciasteczek.
powinien Ktoś zająć się montażem tego ustrojstwa do naszych XE... ja na przykład nie jestem w stanie wylutować odsysaczem i lutownicą transformatorową procka...
Z transformatorówką to bym się bał nawet tam zbliżyć. Poza tym grot za gruby - bez szans.
Pieprzenie. "Złej baletnicy..."
Pasiu lutował transformatorówką, komputery wyglądały ładnie i się nie psuły.
ojtam, ojtam. Wystarczy się napić i ręce się już tak nie trzęsą ;)-
a takie tam - 2gi dzien urlopu :-)
http://www.mmj.pl/~lotharek/microram/microram.wmv
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Fabryka - 8bit » SRAM pod PROCA (1MB port b, 512kb compy)
Wygenerowano w 0.026 sekund, wykonano 66 zapytań