Czy ktoś z Was byłby zainteresowany ponownym spotkaniem w "retrostylu" w Katowicach ?
Press play on tape...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Tydzień na oddanie głosu w FUJICUP! Głosowanie potrwa tylko do 22 lutego 2025...
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
atari.area forum » Bałagan » SSAwKa: retroparty - reanimacja ?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czy ktoś z Was byłby zainteresowany ponownym spotkaniem w "retrostylu" w Katowicach ?
To zależy kiedy :)
jestem za;)
niewykluczone :)
przełom września-października? myślę, że d otego czasu "się zorganizujemy" - niestety, nie mam czasu w tym roku na załatwianie "ficzerów" (jak kto woli: "atrakcji") dla Ssawkowiczów :( - mogę przypilnować znalezienia miejsca, listy chętnych do przywiezienia swoich nabytków, ale to niestety wszystko.
Jeżeli nie będzie 22-25 września, to postaram się zjawić, a nawet może coś przygotować. Mogę np. wziąć ze sobą Portfolio, które zrobiło furorę w Głuchołazach :)
Portfolio, które zrobiło furorę w Głuchołazach :)
O, to jakoś mnie ta furora minęła :D
Ja jestem za, ale też nie wszystkie terminy mi pasują.
Nie będzie mnie np. od 17-24 października.
O, to jakoś mnie ta furora minęła :D
Żałuj, Synu... :D
Bardziej we wrześniu, niż w październiku.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » SSAwKa: retroparty - reanimacja ?
Wygenerowano w 0.017 sekund, wykonano 59 zapytań