Candle, rozumiem - lecz:
To nie ja opracowałem prace na kompoty, więc ostatecznie wyłącznie je odpalałem. Zostałem zobligowany do nieudostępniania publicznie prac bez opisów, więc nie zrobię z własnej mordy "kalosz" ;)-
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Tydzień na oddanie głosu w FUJICUP! Głosowanie potrwa tylko do 22 lutego 2025...
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
atari.area forum » Zloty » Party, party - i po party...
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Candle, rozumiem - lecz:
To nie ja opracowałem prace na kompoty, więc ostatecznie wyłącznie je odpalałem. Zostałem zobligowany do nieudostępniania publicznie prac bez opisów, więc nie zrobię z własnej mordy "kalosz" ;)-
Candle: na atarowskich zlotach tez zawsze tak bylo az ktoregos pieknego dnia Vasco po kompotach (w Opalenicy)
zakrzyknal 'Stuff sciagniecie sobie z internetu' :)
Od tamtej pory swiat juz nie jest taki sam i podejrzewam ze podejscie do pinokia z garscia flopek po kompotach w opcji 'Ej, zgraj mi stuff' bylo by rownie nie na miejscu jak kiedys to co wykrzyknal Vasco :)
O tempora. O mores ...
to ja mam taki wniosek racjonalizatorski:
nie dokladajcie se roboty, jak nie ma komu robic
Fotki, ktore moglem w rozsadny sposob pobrac (piter - megasystem fotkowy, rulu. autor chyba za wszelka cena chcial obrzydzic sciaganie fot :) (pin - parafrazujac "na wladze nie poradze" -> na pikase nie poradze :)
http://ftp.pigwa.net/stuff/photos_and_v … lazy,2011/
ps. przypominam, ze jak ktos chce sciagnac foty to niech zamiast ejdztitipi wpisze eftipi jako protokol i uzyje jakiegos cuda do eftepowania.
wiesz, jak jezdzilem na party jeszcze jak cos robilem na scenie pc (a bylo to dawno), to jezdzilem z dyskiem twardym w kieszeni (spodni) pociagiem, a stuf mialem na tym dysku godzine po kompotach
point jest taki, ze kiedys copy party bylo copy
A tu się zgodzę. Taka właśnie była nazwa - i nie bez powodu.
Prace powinny ukazać się dziś wieczorem. Bardzo przepraszam za opóźnienie, ale znajduje się aktualnie nad morzem, gdzie mam zasięg o jakości 0.0001 kreski, a osrodkowy hotspot częściej nie działa, niż działa.
z calej dlugiej listy rzeczy ktore mialem zrobic na party zrobilem tylko dwie: Quake na falconie w sieci i browar z Czech ;)
Hehe, to ja ze swojej całej długiej listy wykonałem tylko Quake'a :) a CTPCI to chyba nawet nie będę rozpakowywał, bo zabieram je od ostatniego SV na każde party i jeszcze nigdy go na miejscu nawet nie dotknąłem, ech.
Ale party jak najbardziej udane, PODZIĘKOWANIA serdeczne dla organizatora jak i uczestników za wyśmienitą zabawę.
Jeśli coś komuś jestem jeszcze "krewny" to proszę o dzień/dwa bo muszę wrócić do siebie, a jeszcze jest źle :]]]]]
jury,
Następnym razem pójdziemy quaku na conajmniej 3falconach 060 po sieci :P
A popracuję nad tym aby i AdamK odpalił swojego Falcon-a 060 :P
To były by 4stanowiska i jak było widać podobało się grającym, a głos Lotharka grającego na Falconie w quaka po sieci "zajebie*.* cię qr***wa) niezapomniany :P
Ja z planów które miałem na party "zrobiłem" wszystko !
-No może oprócz efektownego spalenia dysku twardego w Falconie i puszczenie siwego dymu :)
Ale jeszcze jeden wieczór przed Falconem i wszystko będzie jak ta lala :)
jury,
Następnym razem pójdziemy quaku na conajmniej 3falconach 060 po sieci :P
...
To były by 4stanowiska i jak było widać podobało się grającym, a głos Lotharka grającego na Falconie w quaka po sieci "zajebie*.* cię qr***wa) niezapomniany tongue
Dokładnie, właśnie tak sobie wyobrażam grę po sieci w Quake'a. 4 stanowiska i co i rusz ktoś drze mordę w stylu ^&#$%^& i musimy to zrealizować na SV :) Tylko że jak znowu poprzywozicie Falcony i zobaczę że ktoś zaczyna w nich grzebać to OBIECUJĘ że posklejam wszystkim obudowy jakąś Ośmiorniczką czy czymś takim i nie będzie grzebania ;) Wtedy może uda się na 4 stanowiska pograć :D :D :D :D :D
Pod koniec tego tygodnia będę miał Falcona skręcone na stałe :P
Wszystko co miałem w nim zrobić zostało zrobione/zmienione/wymienione/spalone itd. itp.
Problem widzę w Piterze :P
- bo on swojego falcon-a na party po prostu wyjął z obudowy i tak go użytkował ... :P
Więc weź tą ośmiorniczkę, przyda się na pewno...
p.s.
Cieplik jeszcze będzie próbował czy da sie w quaka zagrać na Falconie 030turbo 50mhz :)
p.s.2 i napisał to jury w którego Falconie wszystko "dynda" :P
EDIT,
Będziemy mieli 4stanowiska z Falconami 060 do gry w quaka po sieci, tylko weź swoje zapasowe dyski na wszelki wypadek :P
AS:
> Będziemy mieli 4stanowiska z Falconami 060 do gry w quaka po sieci, tylko weź swoje zapasowe dyski
> na wszelki wypadek :P
-----------------------------
Na wypadek, gdyby Ci DYSK WYPADŁ, HAAAAHAHAHAHAHAAAAAAAA!!! :)
Znajdziemy KRĘGARZA!!!!!!!!!!!!!! :)
.
Na 030 50mhz to se Quake nie pochodzi. Nie warto go brać w sieć, bo tylko będzie zamulał.
AS:
> Będziemy mieli 4stanowiska z Falconami 060 do gry w quaka po sieci, tylko weź swoje zapasowe dyski
> na wszelki wypadek :P
-----------------------------
Na wypadek, gdyby Ci DYSK WYPADŁ, HAAAAHAHAHAHAHAAAAAAAA!!! :)
Znajdziemy KRĘGARZA!!!!!!!!!!!!!! :).
Dobre,
ale mi dysk nie wypadł, tylko się spalił :P
Dokładnie, właśnie tak sobie wyobrażam grę po sieci w Quake'a. 4 stanowiska i co i rusz ktoś drze mordę w stylu ^&#$%^& i musimy to zrealizować na SV :) Tylko że jak znowu poprzywozicie Falcony i zobaczę że ktoś zaczyna w nich grzebać to OBIECUJĘ że posklejam wszystkim obudowy jakąś Ośmiorniczką czy czymś takim i nie będzie grzebania ;) Wtedy może uda się na 4 stanowiska pograć :D :D :D :D :D
Przypomina mi to sytuacje ze starego QuaST'a (1996 lub 1997) kiedy grupa Slight zajela prawie pol jednej sali na gorze MDK i rznela w QUAKE lub DOOM-a. :) Seban, SoTe (chyba) Rzog zachowywali sie jednak przy tym nieco ciszej (sluchawki na uszach z mikrofonem) od np. opisanego tutaj Lotharka... ;) :D
Moze byc ciekawy widok, bo jakos do tej pory nie widzialem (przekonywujacego) fps-a w tym stylu na F030. :)
Kiedy zobaczymy prace z tego party?
@leniuk: po odpowiedź zapraszam do #56 (czyli 10 postów wyżej).
AS, AdamK, Jury: kurde, moj rozkrecony Falcon jest wynikiem sztabu ktory odbyl sie u mnie i ktorego to F030 nie przezyl
jest uz dobrze, bo dziala Falcon, dziala CT60 ale wiesza sie przy wiekszej, bardziej skomplikowanej grafice
a no i przeciez dysk nie wytrzymal sztabu, padl !!! :) nowy, juz zakupiony na allegro idze do mnie :)
jest dobrze :)
w tym tygodniu doprowadze falcona do stanu ... sprzed sztabu ;)
wiec prosze poczuc troche zbiorowej odpowiedzialnosci, a nie - zamiast wspierac mnie w naprawie sprzetu na zlocie - dostawalem tylko browara ktory nie pozwalal mi sie skupic na naprawie ... ;)))
OJ tam oj tam :P
Nie jedno piwko ale kilka :P Przecież wspieraliśmy naprawę Twojego Falcon-a (LOtharek przecież wlutował Tobie nowy nvram :) )
Postaw jeszcze sieć na flaku, ja dzisiaj będę trenował xboot-a :)
A do końca tygodnia skręcam i zamykam obudowę od Falcon-a.
Dzisiaj okazało się że moje małe atari nie działa :(
-nie przeżyło chyba podróży... :( I doktor Lothar będzie musiał znowu do niego zajrzeć :)
p.s.
I znowu będę musiał katować Falcona :P
... co do stacji dyskietek i dyskietek to zaznaczam, iż na party jako jeden z nielicznych posiadałem podłączoną i działającą flopkę do Atari ;)- nikt jednak oprócz mnie nie miał dyskietek, więc na co miałem zgrywać? - na pendrajwa?? :D - peceta na Atarkowe zloty nie zabieram. Bo nie ;)- (za dużo waży). Hahahahhh..
pin - sio2sd ?
Przecież Pin zawsze ma podłączone:
-xf551 i xf351 :P
Emulator flopa - ale zawsze!
... o - i to jest bardzo dobre ;)-
EDIT: .. poszedł post pod postem ... a nie mogę wykasować ostatniego i edytować przedostatniego ... ;)- sorry
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Party, party - i po party...
Wygenerowano w 0.024 sekund, wykonano 67 zapytań