witam ostatnio natknąłem się na grę na konsolę Atari 2600 Enduro- http://i.ytimg.com/vi/_NPmxz_6gGg/0.jpg

czy była podobna gra do tej na Atari XE/XL? możne pod inna nazwą bo pod Enduro nie ma. Gra jest firmy Activision.

i co z tego że magnetofon to przeżytek dla wielu  z Was-Nas  ,podobno konie to też przeżytki a ludzie się nimi zachwycają."koń więcej kosztuje niż waży" a magnetofon ?......ma większą duszę niż SD....

2

Może Road Race przypadnie Ci do gustu. Enduro to nie jest ale... :)

2xAtari Jaguar + 1xJaguar CD + BJL, SkunkBoard rev.3, SkunkBoard SillyVenture Edition. , 16CD + 22cart
Atari Falcon 030/14MB + CT63/256MB + SuperVidel + SVEthLANa + CF16GB + DVD HP SCSI

3

no w Road race to ja często tnę. ale chodziło mi właśnie o ta grę

i co z tego że magnetofon to przeżytek dla wielu  z Was-Nas  ,podobno konie to też przeżytki a ludzie się nimi zachwycają."koń więcej kosztuje niż waży" a magnetofon ?......ma większą duszę niż SD....

4

Hmm... dokładnie tej gry nie znam ale może którejś z tych nie znasz (chociaż wątpie):
- Pole Position
- Pitstop (I i II)
- Speed King (motocykl ale sama gra wygląda podobnie)
- Buggy

5

XAN dzięki z tych podanych nie znałem Buggy   dzięki już w nią gram,:P