Witam,
W sumie to głównie kolekcjonuję ośmiobitowce, ale za to ze szczególnym uwzględnieniem Atari :)
Czasem wyjmuję któryś egzemplarz i mam ochotę się trochę nim pobawić. Dla zabawy i przypomnienia "młodszych" czasów zapragnąłem nagrać sobie kilka kaset najfajniejszych gierek. Oczywiście posiadam SIO2SD, SIO2PC, i jakieś 5 stacji, ale posłuchać przez kilkanaście (kilkadziesiąt) minut popiskiwania kasety - bezcenne :) Nie pamiętam już zupełnie jak to się kiedyś robiło. Tak więc prośba: jakim softem najprościej nagram gierkę na kasetę w normalu? Najlepiej korzystając z SIO2PC, bo na dysku sporo pozycji. Jeśli mogę liczyć na jakiegoś linka lub podsyłkę, to będę wdzięczny bardzo.
z góry dziękuję i pozdrawiam
Tydzień na oddanie głosu w FUJICUP! Głosowanie potrwa tylko do 22 lutego 2025...
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje