Jezdem jezdem! Troche mnie nie bylo...
Wiec tak: jesli bede na party (a na 90% bede) to w tym roku zmieniam zasady turnieju.
Zauwazylem ze rok temu chetnych do grania na duzym ekranie bylo niewielu i czulo sie pewien opor.
Dlatego tez w tym roku postanowilem mniej stresowac uczestnikow :)
Zabieram swoj komp + monitor + duzy blok rysunkowy i zrobie stanowisko turniejowe. Turniej bedzie na luzie, bedzie przebiegal w sposob ciagly i bedzie oparty na zaufaniu. W wyznaczonych godzinach (np 10:00 - 12:00 gra nr 1, 12:00 - 14:00 gra nr 2...) kazdy bedzie mogl przyjsc, zagrac i wpisac swoj wynik na tablicy. Mozna podpiac wlasny joy, mozna probowac do woli. Mam nadzieje ze nikt nie bedzie oszukiwal, tym bardziej ze bezczelne oszustwo i tak sie wyda w finale.
Final bedzie w sobote poznym popoludniem: 2 najlepszych graczy w kazda z gier turniejowych zagra na duzym ekranie.
Tym razem gry turniejowe beda niespodzianką dla wszystkich. Postaram sie dobrac rozne typy znanych gier, tak by kazdy znalazl cos dla siebie. Ja nie bede bral udzialu w konkursie.
Nagrody: jak zwykle ode mnie klasyczne cartridge, a moze oryginalne nowe kasety Avalonu....
Jesli ktos chce zostac sponsorem to serdecznie zapraszam.