Yo! Może jest na forum jakiś chętny aby pozbyć się takowej karty? Mam tu na myśli zwłaszcza świeżo upieczonych posiadaczy CT60... Chętnie odkupię.

Silly Venture - breaking the ATARI scene since 2000 ! :)

2

Sam szukam.... Zajrzyj na pl.comp.sys.atari lub pisz do Paskuda.

ps. Przenioslem watek do bardziej odpowiedniego dzialu.

3

A dlaczego niby posiadacz CT60 mialby sie pozbywac 14 MB RAM ? Przeciez paskudowe 14 MB RAM to ST RAM, lezacy od $000000-$dfffff a instalowany TT-RAM w CT60 lezy powyzej 16 MB przestrzeni adresowej ? W zaden sposob to sie ze soba nie gryzie, a nawet powiem wiecej - warto miec oba typy pamieci wlasnie ze wzgledu na rozne wykorzystywanie tych pamieci przez rozne programy.

4

Lewis: MASZ FALCONA?! :) Czy ja dobrze Ciebie zrozumiałem kolego?

MacGyver: Well, karta Paskuda jest na czarnej liście p. Czuby (producenta CT60) i zalecił się jej pozbycia, więc argumenty nasuwają się same...

5

mam. od kilku dni. dlatego szukam karty pamieci 16mb i koproca.

6

Lewis: WOWNESS!! MOOOOORDA STARY! :***** hehe, zajebiśc*e! jakbyś potrzebował jakiegokolwiek stuffu'u - get in touch with me! :)

pozdrawiam :)

7

Grey, nie rozumiem tylko dlaczego pan Czuba ma awersje do przelotki paskudowej - z tego co widzialem jest ona zrobiona elegancko i nie slyszalem, zeby miala zly wplyw na Falcon-a - czyzby pan Czuba bal sie konkurencji ? ;)

8

Ja nie moge nazekac na Paskudna karte, bo niegdy nie mailem z nia problemow. Mam gdzes w domu jeszcze jedna, ale nie zmontowana, bez czesci.

9

jest chyba takie cos na Allegro:
http://allegro.pl/show_item.php?item=17139700

"wszystko się kiedyś kończy......."