Candle, w poście 9 (więc nad kreską) potwierdziłeś mi że mój xegs (co to leży u Ciebie) jest na liście, ale danych do wpłaty nie dostałem.
--== Kup Pan/i dyskietkę http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic.php?id=18887 ==--
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Fabryka - 8bit » Ultimate1MB - preorder
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Candle, w poście 9 (więc nad kreską) potwierdziłeś mi że mój xegs (co to leży u Ciebie) jest na liście, ale danych do wpłaty nie dostałem.
Ano teraz widze :) No u mnie "prawie" bez lutowania nie będzie - kolejne scalaki do wypodstawkowania. Ale po vbxe i superstereo mam juz w tym wprawe (tym razem postaram sie nie urwać zadnych nozek :) )
Się upominam o maila - zdążyłem przed kreską :)
dzien dobry,
potwierdzam ze dostalem wiadomosc od Candle, wczoraj. czekam na dane do wplaty.
PS.
Ja zamowilem 2 sztuki, ale widze ze jest duzo chetnych kolegow, tak wiec moge odstapic jedna dla nastepnego w kolejce, tak wiec pierwszy w kolejce jest LUKASSO
jezeli LUKASSO zrezygnuje nastepny jest AXG.
to oczywiscie jest jezeli CANDLE pozwoli na takie rozwiazanie, jezeli nie, ja nadal chce i kupuje 2 sztuki. Proponuje odstapic aby inni koledzy mieli szanse :)
Ja jak najbardziej chce, dzieki MK za zaproponowanie takiego rozwiazania.
@AXG, Fajnie, ciesze sie ze moge pomoc. nie wiem jakie sa zasady tego forum i jak sprawdzic kiedy ostatnio zalogowal sie LUKASSO, tak wiec nie wiemy czy jest jeszcze chetny i czy przeczytal moje kometarze? Moze dajmy LUKASSO szanse do konca dzisiaj (14/04) do 24:00 godz? Po tej godzinie jest Twoje AXG, OK? :)
Chcialem powiadomic ze otrzymalem nastepna wiadomosc od Candle, numer i dane konta, cena i koszt wysylki.
Wplacam w ciagu 24 godzin za jedna sztuke, however, jezeli LUKASSO i AXG zrezygnuja to ja doplace za druga sztuke :)
pozdrawiam,
Marcin
ok, nie ma problemu
moze aby nie komplikowac sprawy, to zaplac za 2 szt a ja zwroce ci za 1szt + wysylka
czy tak moze byc , jesli nie, podaj mi nr konta to wplace bezposrednio do Candle ?
@AXG wyslalem PW z danymi na wplate na konto Candle - w ten sposob Candle bedzie wiedzial od kogo i gdzie wyslac ;)
Ja juz wplacilem za 1 sztuke za pomoca przelewu z konta BZWBK.
Czy można się jeszcze załapać na 1 szt?
też bym był chętny na 1szt
też byłbym zainteresowany 1 szt.
http://spiflash.org/atari/ultimate/Ulti … manual.pdf
i jeszcze o takie o
jesli sa jakies rekwesty odnosnie featurow to albo teraz, albo zamilknac na wieki
A możesz zrobić wersję instrukcji bez zdjęcia albo z jaśniejszym tudzież mniejszym? Bo drukowanie odrobinę niefajnie wyjdzie, nawet na kolorowym laserze.
A gdzie jest opcja włączania tego carta 8k z "grą"?
szanuj las, tego jest 5 stron - wielkiego sensu drukować tego nie ma
każda nowsza wersja systemu (tj ta od xegs) włącza cart przy boocie z wciśniętym selectem
Dodac widzialną wersje menu.
Mozliwosc zmiany czasu z menu.
Dodac napis "C - cold"
Jak sie da to tez jakis tester stereo, ramu....
W programie do robienia romu ... mozliwosc zmiany nazw - systemowych...
Jest jeszcze możliwość nabycia 1 szt.?
plytki sa, ale zeby utrzymac cene przynajmniej na zblizonym poziomie potrzeba wiekszej ilosci chetnych
Sorry wiem, że gdzieś było...... zbliżonym do ilu zł ?? :)
Bo kupiłbym może, w ramach wspierania bractwa (muszę w końcu nową Atarkę sobie sprawić i wtedy to zapakuję do niej).
w sensie ile to kosztowalo, czy ile to kosztowalo by gdyby robic sztuke?
w tym pierwszym 165pln
No to ja się zapisuję.
To i ja i ja....
1 szt.
Tu też 1. Pisałem na PW, ale na wszelki wypadek chciałem się przypomnieć.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Fabryka - 8bit » Ultimate1MB - preorder
Wygenerowano w 0.029 sekund, wykonano 55 zapytań