1 Ostatnio edytowany przez grzeniu (2011-07-06 15:20:18)

Chciałbym usłyszeć wasze opinie na ten temat.

STYMulator JIL ST YM2149 mjuz:k @ gnu/linux
SIUP (SIo2Usb2Pc) - SIO2PC USB Edition
PIN ready logo
3M / InD: ... na kasetach były zabezpieczenia w postaci tzw. "mikropierdnięcie" ...

2

Aktywny miga aż głowa boli. Pasywny ok, ale z tego co widzialem telewizorom jeszcze brakuje do kina. Moze rozdzialka za mala?

Niezaleznie od tego contentu ciągle mało.

https://www.youtube.com/watch?v=jofNR_WkoCE

3 Ostatnio edytowany przez Dracon (2011-07-06 17:49:52)

A naprawde potrzeba Wam tego "3D" jeszcze w telewizorach? Ja tam daje sobie z tym spokoj, na przeplacanie za zbedne bajery mnie nie stac... :|

4

Dopóki filmy 3d bedą ciemne, przyciemnione i bure, dopóty będę tę technologię omijał wyjątkowo szerokim łukiem.

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

5

Ciemne i bure są filmy z dolby 3D (z większości kin), za to w IMaxie jest o wiele lepiej, a IMax ma 3D polaryzacyjne, tak, jak te nowe pasywne telewizory. Jak poprawią rozdzielczość, może zaczęłoby to mieć sens.

6 Ostatnio edytowany przez electron (2011-07-07 15:16:48)

A ja 3D w kinach wogóle sobie darowałem - byłem na kilku filmach i nie widziałem żadnego 3D a tylko miałem wkurzające okulary na nosie a na dodatek obraz był gorszy niż zwykłe filmy 2D. Jak mam wybór - idę na wersję 2D. Jak jest tylko 3D - nie idę na taki film. O telewizji 3D nie chcę słyszeć póki nie muszę ;-)

pomidor

7

What Electron said.

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

8

nie no, angelina jolie nago, w 3d w beowolfie, w imax (polaryzacyjne), mimo ze nieco migalo - znacznie lepsze niz tandety w stylu nowej pocacontas (avatar) czy trona (bardzo sie zawiodlem, a dlugo na niego czekalem).

generalnie filmy "3d" 3ci wymiar maja poki co bardzo slabo dorysowywany i sa przefpyte plaskie. jak sie jeszcze zauwaza w trakcie filmu 3d w stylu wolfenstein 3d - tj. plaskie obrazy przesuwane w przestrzeni 3d - robi sie smutno...

The UNIX Guru`s view of Sex:
unzip; strip; touch; finger; mount; fsck; more; yes; umount; sleep

9

Jezeli już miałbym się skusić na taki set to tylko ze względu na gry (muszę przyznać, że Tron the game, choć tak samo słaby jak film to w wersji 3D wizualnie kozaczył). Nie zmienia to faktu, że dłużej niż godziny takiego grania pewnie bym nie wytrzymał więc płacić dodatkowo jakieś 3 koła więcej za ten bajer w moim przypadku odpada.

Gdyby we wszechświecie nie istniały obce cywilizacje to znaczy, że na ziemi istniałaby tylko biała rasa - M.M. Kucharski