macgyver napisał/a:Ale brudy zaczęto wyciągać... Panowie! Nie bronię tutaj Sikora, (mam określony stosunek do jego ostatnich działań/wypowiedzi), ale żeby jakieś takie rzeczy wyciągać sprzed kilkunastu lat? To trochę dziecinne.
Mac, litosci!!! Niepotrzebnie sie spinasz, przeciez ten "list gonczy" podobnie jak "konkursy Sikora" to produkcje z przymruzeniem oka! I nie chodzi tu o "brudy" tylko tak mi sie skojarzyla ta pierwsza produkcja z kultowa postacia Sikora, ktory juz dawniej inspirowal... :D :P
Co do pytania Vasca o "klony", wystarczy uwaznie czytac forum - jedno i drugie, aby "wylapac" kto jest takim sobie "wirtualnym bytem". ;) Ja naliczylem co najmniej dwoch takich, stworzonych do "robienia szumu", co sam autor przyznaje w pamietnym (hehe) wywiadzie - pod koniec. :>
Tak wiec to kwestia kojarzenia i checi, a wszystko okaze sie jasne. Przy czym nie sugeruje, ze sprawca wszystkich moze byc jedna osoba, na pewno jest ich wiecej... A co do samych "klonow", to nie mialem na mysli tylko "slawnego" CePe... :>