1

Polecam zapoznanie sie z trescia: http://www.amatorzy.hg.pl/humor/rozmowa.html. Wszelkie komentarze mile widziane.

2

zajebiste

3

róló !

Onizuka róla ! :)

4

wzorcawka !!!   8)    :lol:

5

popłakałem się...róló ...

All I hear is the sound of me falling on the ground

6

Normalnie ... zajawka max róló XD.

There's special place for me in hell. It's called the throne.

No Rulez.
Żeby tacy goście żyli tylko w wirtualnej rzeczywistości, a nie szwendali się po ulicach. Mniej więcej rok temu, na stacji Warszawa-Ochota podeszło do mnie trzech gości uosabiających ideał dresa i pierwszym ich pytaniem było "Czy mówi ci coś nokia XXXX, opel omega na numerach xxxx i Mińsk Mazowiecki(...)"... I oczywiście JA im tą nokię i opla zwinąłem ;-) Pół biedy, że było sporo ludzi i goście nie byli specjalnie bojowi, ale mogło się to źle skończyć...

8

Trzeba było zagadnąć, czy czają bazę i czego ten typo się tak dziwnie patrzy  :lol:  :lol:  :lol:

[khem khheem - grypa suxxx!:(]

I Ty zostaniesz big endianem...

9

eee...kiepskie.
vibovit jest lepszy.

: 404. Stopka not found

10

ftp://ftp.klosz.art.pl/pub/scene/incomi … 0rulez.mp3

Ten "Joł joł ziomalu..." też chętnie by podyskutował z gostkiem ukrywającym gię pod tajemniczym numerem (GG?)

A może by tak zrobić z nim wywiad dla AA (oczywiście incognito). Kto się pisze???

I Ty zostaniesz big endianem...

11

jakis czas temu bylem w Warszawce na weselu.Bedac na papierosku podszedl do mnie koles; tez gosc weselny (z Warszafki) i poprosil mnie o ogien a pozniej mowi:
- Hej chodzisz na mecze?Bo ja w zadymach siedze i hiphopu słucham.

...zamurowało mnie....

gep/lamers^dial

12

jest bog - jest i parafia  ;)
nie ma to jak anonimowo wkrecac kogos na gg   8)

don't come after... please don't follow me along. when you read this, i'll be gone...

13

... to jest mniej więcej tak zabawne, jak GG dwóch nastolatek (ok;. 16), które właśnie obok mnie siedzą ...
Róló!

Kontakt: pin@usdk.pl