Oksywie wzywa!
Proponuję imprezkę u mnie. Możliwe terminy: lipiec weekendy 9-10 oraz 16-17.
Chętni wpisywać miasta i preferowane daty :)
Jedyna wada: na miejscu, z maszyn Atari mam w tej chwili jedynie Jaga.
No i adres: Gen. Marii Wittekówny 10A/10
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
a8rawconv GUI Graficzny interfejs użytkownika (GUI) dla narzędzia a8rawconv
atari.area forum » Zloty » Sztab Oksywie
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Oksywie wzywa!
Proponuję imprezkę u mnie. Możliwe terminy: lipiec weekendy 9-10 oraz 16-17.
Chętni wpisywać miasta i preferowane daty :)
Jedyna wada: na miejscu, z maszyn Atari mam w tej chwili jedynie Jaga.
No i adres: Gen. Marii Wittekówny 10A/10
Zdecydowanie jestem za 9-10, bo później są Głuchołazy :P
edit, też mogę zabrać trochę sprzętu, ale przywiózł bym go trochę wcześniej ...
Można było by zrobić sesję z demami na Falconie 060 a później jak pisał Piter pobawić się w instalowanie mint-a :P
Oraz spróbować odpalić internet na Falconie, sieciówka Zaxon-a leży i czeka na to ..
dokladnie, 9-10 jest ok, chyba za mi zona kaze jechac na wakacje :) bo ma wolne wiec ja na 70 % moge w tym terminie
ja moge wziac troche sprzetu - Falcona - pobawimy sie MiNTem zatem :)
eee a małe atari to k... gdzie ?
To w lipcu beda dwa sztaby ? Gdynia i Gdańsk ?
Co Stryker, na dwa kobieta Cię nie puści? ;)
Stryj,
W takim razie biorę swoje 130xe i zaorasz mi kmk 2.0 :P
eee to widzę mieszkasz teraz rzut beretem od mojego dobrego kumpla (Algierska, szeregowce dalej przy Bosmańskiej). Czyli wychodzi na to, że mogę przy okazji załatwić kilka spraw, które z powodu braku czasu czekały na lepsze czasy...
btw. na Bosmańskiej jest niezła mordownia ;) :P
Ok, czyli weekend ustalony, 9-10. Teraz jeszcze pytanie, piątek czy sobota?
Btw. Jeśli kogoś interesuje nocleg to mam miejsca dla 4 'gości'.
Ale geparda i tak nie będzie ;P On tylko organizuje, a potem się nie zjawia ;D
Sikor proszony o "nie-Sikorowanie" :P ;)
ja osobiście wolę sobotę wieczór ale weekend po 9-10 lipca, ponieważ w sobotni poranek mam duże zamówienie na kwiaciory i musze być zwinny, gibki i gotowy...
Btw. kto będzie brał sprzęt, niech proszę zapamięta o wzięciu takich drobiazgów jak monitory/kable/przedłużacze/złodziejki.
Gepciu, ale załatwiłeś to sobie sam, dożywotnio ;P To znaczy - doputy, dopóki nie pojawisz się na Warszawskim sztabie z piwem dla partyzantów. Masz tego farta, że ostatnio jestem małolitrażowy - trzy piwa* mi starczają
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* jedno piwo ma 1L pojemności, może mieć więcej. Mniej to naparstek i się nie liczy...
To jeszcze zapodam linka do mapy, coby było łatwo trafić: http://maps.google.pl/?ll=54.549626,18. … 3&z=18
OK. Mnie pasuje każdy termin.
Poczytałem, sprawdziłem adres i... mam dosłownie rzut beretem przy tej dacie i z checia tego jaga bym zobaczył
No to zapraszam. No i zapomniałem napisać że Lynxa jeszcze mam.
ja się niestety nie mogę jeszcze zdeklarować bo pracuję w weekend 9-10 Lipiec, bardziej pasowałby mi ten tydzień później...
jakby co bawcie się dobrze Panowie ;(
dziekuje za zaproszenie bede na tym sztabie, przyjade z Krakowa mam zalatwiony juz nocke
@kroll: pełen szacun! :) wyczuwam tutaj macki As'a ;) mam nadzieję, że uda nam się zobaczyć ale szanse na dzisiaj marne.
@stryker: 2 sztaby? :) nie ma sensu :) cieszę się że ktoś przejmuje inicjatywę i mam okazję wystąpić w roli gościa - no work, no stress, just alco & seee... erm. no mam nadzieję, że bez tego ostatniego =)
@AdamK: thumbs up! widzę Cię w roli nowego orga zimowych parties :D (ale jeszcze nie w tym roku, hehe).
Ok, to ostatecznie, skoro nie było głosów przeciw (sorry Grey ;)) ogłaszam, że przez aklamację, sztab odbędzie się w sobotę 9.07.2011 :)
@adamK: no cóż, nie liczyłem nawet na inną decyzję :P jakby mnie zabrakło to proszę wypić moje zdrowie.
@as: obgadamy temat współpracy związanej z SV2k11 przy innej okazji. ale koniecznie jeszcze w lipcu...
Widzimy się na sztabie :P
-Przecież chyba nie pracujesz w sobotę do 20tej??
p.s.
Na sztabie przewidujemy turniej w quaka na Falconie 060...
A jak się znudzi quake to DukenNuken 3d atomonic na Falconie 060 :P
E, a skąd weźmiecie quake'a z siecią?
Jury może przyjedziesz do nas na sztaba???
JAK zawsze będzie parę Falconów turbo, małe Atarki + Jaguary...
A jak się uda namówić Krolla aby zabrał mojego HAdes-a ze sobą to jeszcze do sprzętu sztabowe będzie można dołaczyć Hadesa :P
Niestety na 99% nie dam rady, już od czwartku wielce nad tym ubolewam :(
JAK zawsze będzie parę ... małe Atarki + ...
Tym to mnie nie skusisz :D :P
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Sztab Oksywie
Wygenerowano w 0.021 sekund, wykonano 64 zapytań