zapraszam do udziału w konkursie muzyczno/gierkowym :)
http://atarionline.pl/v01/index.php?ct= … 1308604559
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
a8rawconv GUI Graficzny interfejs użytkownika (GUI) dla narzędzia a8rawconv
atari.area forum » Różne » zagraj to jeszcze raz stRing
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
zapraszam do udziału w konkursie muzyczno/gierkowym :)
http://atarionline.pl/v01/index.php?ct= … 1308604559
Oo, seria "E" Yamahy.
jestem debilem... nic nie rozpoznaje....
4 (!) na 15 rozpoznałem, sprawdzenie autorów to już formalność. Ale wszystkie rozpoznane przeze mnie to klasyka/zachodnie produkcje. Reszta musi być polska (może za wyjatkiem jednego, bo mi chodzi na koncu jezyka) a w tych się gubię
Ja pitu, tylko jedno polskie i jedno zagramaniczne poznałem (jeszcze ASMĄ musiałem się wspomóc, by tytuł sobie przypomnieć)...
Rozpoznałam, póki co, 3 (w tym jedna gierka to seria "ulubione") :)
Ja mam wszystkie bez dwóch, jakby to było grane bardziej "prostokątem", pewnie i te dwa kawałki bym poznał, no nic...
To mi przypomina akcje Lisa na ostatnim Foreverze.
tak to Yamaha PSR E423
co do "akcji Lisa" to nie mam pojęcia o co chodzi.
A jakos tak na Foreverze Lisu przechodzil kolo klawiszy wiec siadl i zaczal grac kawalki z gierek, pelen spontan, fajnie to wychodzilo.
stRing, ja bym chętnie posłuchała pełnych utworów z gier atarowskich w Twoim wykonaniu.
Zasilacz mi wczoraj padał a w głośnikach ciągle muzyka z konkursowego filmiku :)
no, ostatnia szansa :)
pozostało 3 godziny
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Różne » zagraj to jeszcze raz stRing
Wygenerowano w 0.022 sekund, wykonano 48 zapytań