Eh Kurde... DeJet...
Dla mnie tez byłes i jesteś legenda... co prawda G.Marchlewicz (RoboCop) był osoba która mi pierwsza zaimponiła swoja giera... Wyprawy Kupca... i faktem że wydał to w Mirage'u.... Ale jak zobaczyłem Hansa... to już dostałem szoku... szok dotyczył poziomu... stary jak ja zazdrościłęm temu Żołnie że jest takim zajebistym koderem... a mnie stać było tylko na napisanie takiego GNIOTA, z którego swego czasu byłem dumny! :)... a zwał się MOSCOW... eh... az wstyd sie przyznawac ze cos takiego ujzalo swiatło dzienne... potem kolejnymi aspiracjami było Robbo... tak powstała namiastka tego CYBORG... ale poziomu Hansa nie osiagnalem do dzis... i nie osiagne juz pewnie nigdy :( [brak czasu, checi, inspiracji].
Ale co tu duzo mowic.. miales tez troche szczescia ... ja mam o 5 lat mniej od ciebie (ur.1978) a to bylo duzo... w tamtych czasach byc starszym o 5 lat....
Najmniejsza poracha był chyba Centurion ? Ale własnie ja tam tylko robilem grafike a reszte napisał Piotrek B... wiec to w sumie nie moja gra
dobra... koncze... bo zeszlem z tematu
pozdrowka DeJet!!!