jestem zainteresowany jedna sztuka.
Wysłane dziś ok. 8 rano priorytetem. indżoj :)
--== Kup Pan/i dyskietkę http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic.php?id=18887 ==--
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
a8rawconv GUI Graficzny interfejs użytkownika (GUI) dla narzędzia a8rawconv
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » (od)sprzedam FPU koprocesor MC68882FN16A
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jestem zainteresowany jedna sztuka.
Wysłane dziś ok. 8 rano priorytetem. indżoj :)
Jeszcze aktualne ? Bo doliczyłem się jedynie 4 sztuk ale mogłem kogoś przegapić... Ale jakby jeszcze jakaś była to jaaa :)
Wrocław
Pozdrowienia
Piąty zarezerwowany dla Adama Klobukowskiego, dwa wiszą na allegro, ale jeszcze jeden, może dwa wolne mam.
Po lewej stronie pod moim avatarem masz link E-mail, przyślij mi adres wysyłkowy, a ja podam dane do przelewu.
To skoro masz ich milion :) to ja bym jeszcze jeden chetnie przygarnal, tyle ze jesli jestes w stanie poczekac to platnosc byla by dopiero za 2 tygodnie.
jury <-- mam tylko jeszcze jeden, rezerwuję go dla Ciebie. Przypomnij się za te dwa tygodnie.
Tak więc zapasy wyczerpane. Dla zdesperowanych dwa leżą na allegro o dychę droższe. Dla tutejszych forumowiczów mogę zaoferować darmową przesyłkę w razie wygrania aukcji.
Jak jeszcze na nie trafię i będę miał wolną gotówkę do zamrożenia na parę tygodni (tyle trwa dostawa, sprawdzenie i dystrybucja) to jeszcze ściągnę, albo podam namiary innemu chętnemu importerowi.
Gdyby ktoś jeszcze oprócz jurego reflektował, to mam kolejną partię 8 sztuk. Ze względu na różnicę w walucie, ciut droższe ni ostatnio, 46zł razem z przesyłką.
to ja kcem, i mogę sobie chcieć :( potrzebuję 68882/50Mhz )
Gdyby ktoś jeszcze oprócz jurego reflektował,
Tylko nie sprzedaj mojego! :) w przyszłym tygodniu otrzymam bogactwa starczające na wegetację przez kolejny miesiąc więc zrobię Tobie przelew. Spokojnie, nie zapomniałem o tym że się zobowiązałem do zakupu, przypominajka w telefonie czuwa i jest ustawiona na dzień wypłaty :)
spoko, odłożony na aksamitną poduszkę i przykryty kryształowym kloszem ;)
A ja dostałem GALa do MegaSTE to może w weekend sprawdzę czy w STE hulają. Do tej pory sprawdzałem tylko w Falconie.
sqward napisał/a:Adam: nie wierzę, że jeździsz tak rzadko na obiadki do mamy ;)
Sam w to nie wierzę ;)
Adamie, jak tam odwiedziny u mamy ? :D Sprawa z wymianą aktualna ?
mowny: sprawa jest nadal aktualna, aczkolwiek przyznaje ze trochę mi wypadła z pamięci, przepraszam. Wystąpiły mi niestety komplikacje życiowe, które mogą spowodować ze będę zmuszony do sprzedaży mojego sprzętu, tak wiec myślę że możemy uznać że chwilowo straciłem zainteresowanie - czyli sprzedawaj komu innemu. Jak tylko sprawy mi się wyklarują nie tyle że będę wiedział co i jak - odezwę się.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » (od)sprzedam FPU koprocesor MC68882FN16A
Wygenerowano w 0.020 sekund, wykonano 60 zapytań