witam, z racji ze na razie ( przynajmniej do niedzieli) jestem uziemiony z moim nowy Atari próbuję go odświeżyć zakupiłem już wodę utlenioną w kremie do usunięcia zółci itp ale jedna rzecz mnie zastanawia w internecie znalazłem ze Self test jest na czarnym tle- to główne okno z menu a u mnie jest tło ciemna zieleń czy to normalne? jak sprawdzić gamę kolorów w atari mając tylko samo atari jakie komendy trzeba wpisać by przeprowadzić test- bo w pracy moje atari wczoraj jak było podlaczone do tv pod kabel TV i stacja dyskietek kolegi to rive raid wgrał się w dobrych kolorach a w domu mam podłączony do TV poprzez ten kabel gruby z wyjściem na 2 czinkcze
Tydzień na oddanie głosu w FUJICUP! Głosowanie potrwa tylko do 22 lutego 2025...
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje