witam wreszcie dotarło do mnie zakupione Atari 65 XE podłączyłem do niego magnetofon XC12 włożyłem kasetę z nagraną poprzez Cas2vav grą na magnetofonie z CD RiveRaid i kiszka ani razu nie udało mi się wczytać gry podczas wczytywania wywal Load Error-magnetofon nigdy nie był rozkręcany więc rozkręciłem go zmieniłem pasek na gumkę recepturkę jeszcze gorzej bo nic nie wczytywało więc założyłem stary pasek i wczytuje wczytuje i kiszka . co to może być? głowice przeczyszczone czy może na złym magnetofonie nagrywałem grę z CD? to może mieć wpływ? jakieś szumy czy coś w podobnie? magnetofon dostałem od kolegi który ma stację i mu on nie potrzebny z 10 lat przeleżał w szafie w worku bo grę z formatu CAS robiłem zgodnie z instrukcją.
TURGEN 9.3.0 Kolejna wersja multiplatformowego narzędzia do zarządzania obrazami taśm.
SV 2024 WE - program imprezy Już za tydzień odbędzie się zimowa edycja Silly Venture
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury