Czy ktoś spotkał się może z pełną wersją Crown Of Creation 3D? Czy działa na CT60 i czy można ją gdzieś jeszcze kupic?
Atari Falcon 030/14MB + CT63/256MB + SuperVidel + SVEthLANa + CF16GB + DVD HP SCSI
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Tydzień na oddanie głosu w FUJICUP! Głosowanie potrwa tylko do 22 lutego 2025...
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
atari.area forum » Software, Gry - 16/32bit » Crown Of Creation 3D
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czy ktoś spotkał się może z pełną wersją Crown Of Creation 3D? Czy działa na CT60 i czy można ją gdzieś jeszcze kupic?
tam powinno byc ... ja tam zamawialem
Gustaw, kiedy sie widzimy? :)
OO jak pięknie.. Kolejny Atarowiec z mocnym Falconem :)
jaki kolejny ? Gustaw to stary falconowiec :)
As: jak sie maja sprawy z sieciowka? cos dzialales?
nie nie działałem :(
ALe kusi usb i sieć na falconie :P
Podziałany z siecią i usb na party..
Hejka GuSTaw! Cóż co nieoczekiwany come back :)
Nie chcę Was martwić, ale jakiś czas temu Nick Harlow z 16/32 Systems (UK) który zajmował się sprzedażą oryginalnej wersji gry Crown of Creation 3D pytał czy istnieje możliwość skopiowania 1 dyskietki, bo jakiś klient który nabył OSTATNIĄ już kopię żalił się, że była padnięta. Niestety zastosowano tam jakies "magiczne" zabezpieczenie, które trudno było złamać...
Anyway gra w oryginale jest już nie do kupienia, a była całkiem ładnie wydana.
Pozdrawiam.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Software, Gry - 16/32bit » Crown Of Creation 3D
Wygenerowano w 0.013 sekund, wykonano 55 zapytań