jak w temacie, w zamian mogę dać klawiaturę w której nie działa spacja...
chyba, że Ktoś mógłby mi ją naprawić za odpłatnością?
P.S.
Lothari 1088XE to jeszcze dostępne? jaka cena aktualnie w złotówkach i co obecnie zawiera zestaw?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Street Fighter 2 na Atari 8-bit To wczesna wersja gry, ale już teraz wiadomo, że projekt zapowiada się bardzo ambitnie.
SwSprEd 1.0.0 Nowy edytor programowych duszków.
Atari 8-bit Rom Image File Explorer Nowa wersja przynosi szereg istotnych ulepszeń i nowych funkcji.
Atari Font Maker V1.6.16.0 Nowa wersja narzędzia do tworzenia fontów i map.
Turgen 9.4.0 Nowa wersja Turgen - popularnego narzędzia do tworzenia kaset dla komputerów Atari.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » kupię sprawną klawiaturę do 65XE
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jak w temacie, w zamian mogę dać klawiaturę w której nie działa spacja...
chyba, że Ktoś mógłby mi ją naprawić za odpłatnością?
P.S.
Lothari 1088XE to jeszcze dostępne? jaka cena aktualnie w złotówkach i co obecnie zawiera zestaw?
A rozbierałeś tę klawiaturę? Może wystarczy tylko wymienić gumkę, albo poprawić przewodzącym klejem/lakierem jakąś ścieżkę na folii? Mam kilka jeszcze w zapasie tych-o-takich
właśnie mam pewne obawy, nigdy nie rozbierałem klawiatury atari, ale jak jest zbudowana tak jak niektóre klawiatury PC gdzie każdy klawisz ma oddzielną niepołączoną z innymi gumkę - to się obawiam, że jak rozkręcę to już jej później nie skręcę... a może ma Ktoś tu jakąś fotkę jak wygląda rozebrana klawiatura?
Sa minimum 2 wersje klawiatur, jedna z gumkami na stale przymocowanymi do klawiszy , druga z gumkami "luzem". Poloz klawiature na stole blacha do gory, odkrec ten milion srobek, zdejmij powoili blache, potem folie, gumki zostana w dolkach.Nic sie nie rozleci.
-->bezrobotny, jako że to spacja, to wpierw sprawdź czy drutuciany pałąk jej nie zblokował - bodaj spacja i szifty(chyba też kontrol) mają takie w odróżnieniu od pozostałych klawiszy.
Są dwie wersje klawiatur: z folią wielowarstwową i jednowarstwową. Część folii wystająca z klawiatury, która służy do podłączenia ma ścieżki srebrzyste widoczne z dwóch stron, jednostronna ma ścieżki z jednej strony czarne z drugiej srebrzyste. Czasem folia jednostronna jest pokryta zielonym lakierem.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » kupię sprawną klawiaturę do 65XE
Wygenerowano w 0.088 sekund, wykonano 10 zapytań