jak w temacie, w zamian mogę dać klawiaturę w której nie działa spacja...
chyba, że Ktoś mógłby mi ją naprawić za odpłatnością?
P.S.
Lothari 1088XE to jeszcze dostępne? jaka cena aktualnie w złotówkach i co obecnie zawiera zestaw?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » kupię sprawną klawiaturę do 65XE
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jak w temacie, w zamian mogę dać klawiaturę w której nie działa spacja...
chyba, że Ktoś mógłby mi ją naprawić za odpłatnością?
P.S.
Lothari 1088XE to jeszcze dostępne? jaka cena aktualnie w złotówkach i co obecnie zawiera zestaw?
A rozbierałeś tę klawiaturę? Może wystarczy tylko wymienić gumkę, albo poprawić przewodzącym klejem/lakierem jakąś ścieżkę na folii? Mam kilka jeszcze w zapasie tych-o-takich
właśnie mam pewne obawy, nigdy nie rozbierałem klawiatury atari, ale jak jest zbudowana tak jak niektóre klawiatury PC gdzie każdy klawisz ma oddzielną niepołączoną z innymi gumkę - to się obawiam, że jak rozkręcę to już jej później nie skręcę... a może ma Ktoś tu jakąś fotkę jak wygląda rozebrana klawiatura?
Sa minimum 2 wersje klawiatur, jedna z gumkami na stale przymocowanymi do klawiszy , druga z gumkami "luzem". Poloz klawiature na stole blacha do gory, odkrec ten milion srobek, zdejmij powoili blache, potem folie, gumki zostana w dolkach.Nic sie nie rozleci.
-->bezrobotny, jako że to spacja, to wpierw sprawdź czy drutuciany pałąk jej nie zblokował - bodaj spacja i szifty(chyba też kontrol) mają takie w odróżnieniu od pozostałych klawiszy.
Są dwie wersje klawiatur: z folią wielowarstwową i jednowarstwową. Część folii wystająca z klawiatury, która służy do podłączenia ma ścieżki srebrzyste widoczne z dwóch stron, jednostronna ma ścieżki z jednej strony czarne z drugiej srebrzyste. Czasem folia jednostronna jest pokryta zielonym lakierem.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » kupię sprawną klawiaturę do 65XE
Wygenerowano w 0.013 sekund, wykonano 57 zapytań