1 Ostatnio edytowany przez AS... (2011-05-20 10:24:00)

Yeach..

Czy ktoś kto wybiera się na Grzybsoniadę myślał o innym noclegu niż party place??
http://www.haga.pl/index.php?id=ohotelu

3km od party place(Vasko wspominał że po pijaku spokojnie dawał radę tam "dojść" i trafić!)

Najlepiej (ekonimicznie)wypada pokój 4osobowy to 140pln za dobę.
Czyli gdyby się zebrały 4osoby 35pln za osobę.

Ja bardzo bym reflektował na dwa noclegi:
z piątku na sobotę i z soboty na niedzielę.
-Czy jest ktoś chętny???

EDIT.
osoby zgłaszające się uprasza się o nie chrapanie!

2

Najbardziej ekonomicznie wypada nocleg pod kolumnami, ew. gdzie bądź.

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

3 Ostatnio edytowany przez AS... (2011-05-20 10:05:35)

To jest 2ga opcja mojego noclegu, bardzo ekonomiczna :P
W prawdzie przestałem ją praktykować od chyba ornety 1998,-

4

As w Ornecie 2003 czy 2002 spales na lawce:) przed MDK'

Ja moge sie pisac na to, ale warunek ze nikt z pozostalych nie bedzie chrapal:)

My tu gadu gadu, a dziewczyny w Ornecie nic cieplego w ustach od rana nie mialy:) <>

5 Ostatnio edytowany przez AS... (2011-05-20 10:23:21)

Nie spałem a siedziałem :)
A jak zrobimy selekcję kto chrapie a kto nie :P

Ja chcę w tym roku przetestować www.hotel-vip.pl - wydaje mi się, że jest ciut bliżej. Ktoś zmierzy?

Z góry mówię, że z pijakami nie śpię :P

Ogólny upadek obyczajów! :)

Wiedza na temat tego co było jest niezbędna w celu właściwej oceny tego co jest obecnie ,oraz kształtowania tego co będzie póżniej.

8

Rysiek, to jest tak... oni mnie za to zabija co tu napisze... ale:

- pisza tu tak, ze nie pija , ze w hotelu spia... aby zony (bo to czytaja) wiedzialy ze chlopcy grzeczni beda...

Kasa na hotel = kasa na picie... spanie gdzie sie da:)

Wiec nie mozna mowic o upadku obyczajow, a o dobrym kombinowaniu:)

My tu gadu gadu, a dziewczyny w Ornecie nic cieplego w ustach od rana nie mialy:) <>

Ja tam nie wiem jak u Was, ale mnie żona na Jamesona daje :P Poza tym pije więcej ode mnie!

Za robieniem wiochy nie przepadam, a różnie na zlotach bywa. Jak mi ktoś zaraz wyrzuci, że i mnie się haftować zdarzało, to i owszem, dwukrotnie. Średnio raz na 30 zlotów ;)

10

Chłopcy, wydaje mi się, że z robienia Polandu wyrośliśmy już raczej. Pojedyncze przypadki są wykrywane i pacyfikowane od razu, czego przykładem mogła być ostatnia akcja na Foreverze, gdzie komuś wypadł z ręki obrazek (po wcześniejszym niechcący zdjęciu go ze ściany) i się stłukła antyrama. Kolega został zobowiązany do posprzątania i udania się w miejsce spoczynku.

PS. Yerzmyey jest proszony o przekazanie pozdrowień Hellbojowi za nieocenioną pomoc w symultanicznym tłumaczeniu podczas poszukiwań w innym kraju szczoty, zmioty i kubła .

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?

11

Maly_swd napisał/a:

To musiała być niezła ściema - ściemniać w domu, że jedzie się w 2002 do Ornety na zlot ;)

12

haha

13

macgyver napisał/a:
Maly_swd napisał/a:

To musiała być niezła ściema - ściemniać w domu, że jedzie się w 2002 do Ornety na zlot ;)

I napisał to Mac który na zloty nie jeździ już z 5lat :P
Co wy macie za żony i dziewczyny skoro nie możecie jeździć na zloty :P

14

Właśnie, słabe prezenty im widać kupujecie, skoro nie pozwalają jeździć na party :)

15

AS... napisał/a:

Co wy macie za żony i dziewczyny skoro nie możecie jeździć na zloty :P

Rzekł As :P

16

który jeździ znowu na zloty :P

17 Ostatnio edytowany przez bezobrotny (2011-05-22 20:41:29)

hmm, a to zlot w 2002 był w Ornecie?

Jestem klonem realnego użytkownika.

18

http://atariki.krap.pl/index.php/QuaST