Witam,
Powtarzam się może ale panowie fotograficy z Metropolu nie dają mi spokoju, do końca tego tygodnia chcą mieć zdjęcia do magazynu który ma wyjść za granicą. Termin - do końca tego tygodnia!!!. Nie znam jeszcze szczegółow ale chce to tak zorganizować aby się spotkać u nich w redakcji, aby użyczyli nam sali , my byśmy rozłożyli sprzęt , a oni cykneli nam zdjęcie... Chyba że ktoś może udostępnić swoje mieszkanie ?!?
Ponadto, osoby zainteresowane niech mi przesylaja na e-mail mzajac@elnet.pl namiar do siebie - telefon komórkowy. i to co by mogli ze soba przyniesc (tzn chodzi o sprzęt Ataro-pochodny) i ew. propozycje ze tego dnia o tej godzinie (tylko ten tydzien!!!) mozemy sie spotkać u mnie tu i tu ... i podac dokładny adres. Przypominam ze propozycje musza byc z Warszawki lub najbliższych okolic...
Brak reakcji na tego posta uznam za brak zainteresowania i przekaże tą informacje fotografikom, co zaskutkuje nie ukazaniem się artykułu o Atari za granica. (w jakim kraju i jezyku nie wiem, poki co, ale powiedzieli mi ze podesla link do elektronicznej wersji jak wyjdzie).
Dzwonili do mnie juz z 4 razy wiec podejrzewam ze powaznie to traktuja... a nie tak jak wyszło wtedy z Pania redaktor....
Minimum frekwencji to 5 osob :), i jakiś sprzęt, propozycja szybkiego sztabu odpada, to ma byc zdjecie fanów a nie imprezowiczow co pija piwo a w koncie lezy komputer.
Stawiennictwo obowiazkowe w koszulkach firmowych :). O szczególach co gdzie kiedy bede informowac telefonicznie tylko zainteresowanych...
no to czekam... wieże ze sie odezwiecie teraz 8)