Właśnie dostałem ze Szwecji mail'a takiej treści:
"We're a couple of Swedes who would love to attend SillyVenture this year! Is it coming along as planned?"
No cóż, czyżby szykował nam się szwedzki desant? ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Zloty » Silly Venture 2k11 - show must go on !
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 17 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
"We're a couple of Swedes who would love to attend SillyVenture this year! Is it coming along as planned?"
Potop szwedzki.
teraz to bedzie "rzeczy ginom"
Oby tylko się nie rozbierali...
Tia, i na party zawisną takie plakaty[fotka z Breakpoint 2010] :)
Jak są przystojni i nieźle zbudowani, to się mogą rozbierać :D.
Mesiu, no właśnie nie są :)
Jak są przystojni i nieźle zbudowani, to się mogą rozbierać :D.
Jestem zbudowany Twoją postawą. Nieźle.
Dla starych sucharów którzy bywali w Ornecie można było zobaczyć odrotną sytuację.
To płeć piękna się rozbierała :P
innuendo: po znajomości postaram się, aby rozebrali się przystojni i muskularni chippendales :)
as: a no właśnie... :D
grey, to dla Mesi :) Mnie to nie kręci.
grey: Dla innuendo (a bardziej dla mnie) mogą być rozbierane komputery. Jakieś czipy świecące gołymi plackami krzemu, ew. do tego jakiś niedomyty i nieogolony, ale dobrze poinformowany geek, opowiadający co jak i dlaczego.
epi, byle był domyty jednak :) Ale racja, wolę zdecydowanie oglądać komputery i urządzenia.
Być może kogoś to zainteresuje - parę dni temu ukazał się wywiad jaki udzieliłem portalowi www.scenial.pl
Jest tam trochę materiałów, których nigdzie wcześniej nie publikowałem (a przynajmniej nie widziałem w sieci) - np. scany ogłoszeń, zapowiedzi i relacji z SillyVenture 2k w ogólnopolskim dzienniku.
Zapraszam do lektury i pozdrawiam Was serdecznie.
No dobra, nie śpimy... leeeeeeeeeecimy ! Po wielkich bojach w życiu osobistym jak i zawodowym - I am back on track ! Od następnego tygodnia organizacja SV2k11 wchodzi w ostrą ofensywę. Na pół roku przed imprezą zamierzam stanąć na głowie, aby było nas dwa razy więcej, o wiele więcej produkcji, atrakcji i... miłych wspomnień po party. Życie ostatnio pokazało mi, że pewnym nie można być niczego, dlatego do tej 4-ej edycji SV podchodzę tak, jakby miało to być nasze ostatnie spotkanie w 3city. I nie jest to żaden chwyt marketingowy... po prostu szara piep**ona rzeczywistość :(
Przepraszam za zwłokę w odpowiedzi na mail'e przez ostatnie tygodnie, już powracam do normalnej aktywności - ku uciesze jednych i smutku drugich :)
ATARI RULEZZZ !!! A kto myśli inaczej niech spier*.* na szczafff.
p.s. W drugiej połowie Czerwca zapraszam wszystkich z 3city i okolic na sztab - miejsce, jak za starych dobrych czasów - Arena Żywiec na Westerplatte ! W planach grill, piwo, projekcja dem z Atari 8-bit, ST i Falcon'a na big screenie oraz omówienie spraw związanych z organizacją SV2k11.
Więcej szczegółów wkrótce, so... stay tuned :D
Never give up - stay Atari!
grey/msb - mam nadzieje ze ten sztab nie w boże ciało :( ?
oczywiście że nie :)
Pierwsza niespodzianka związana z party - do ściągnięcia invitro na SV2k11 ! Dokładnie na pół roku przed imprezą :D
Platforma: Atari 2600 :)
Wkrótce kolejne niespodzianki :)
Bądźcie czujni :D
Invitka fajna :)
Łącznie ze mną lista sięgnęła już 60 osób :D
p.s. W drugiej połowie Czerwca zapraszam wszystkich z 3city i okolic na sztab - miejsce, jak za starych dobrych czasów - Arena Żywiec na Westerplatte ! W planach grill, piwo, projekcja dem z Atari 8-bit, ST i Falcon'a na big screenie oraz omówienie spraw związanych z organizacją SV2k11.
Więcej szczegółów wkrótce, so... stay tuned :D
;> ?
Ostatnio będąc na (w ?) Helu poprosiłem o jakieś lokalne dobre piwo. Zaproponowano mi..... Żywiec :) :)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 17 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Silly Venture 2k11 - show must go on !
Wygenerowano w 0.036 sekund, wykonano 58 zapytań