Iks: Dziękuje bejbe ;*
Wasko: I tak nie zrozumiesz jak wytłumacze na czym to wszystko polega ;P.
Dracon: Masz pozdro od S., on z avika nie jest zadowolony, ale mnie sie podoba, bo jest po prostu słodki ;D. Zupełnie jak ja, co? ^^
MakGajwer: Biuster sie hajta na przełonie maj/kwiecień, ale dokładnie nie wiem XD. Fajnie co? Dwóm dziewczynom w jednym roku sie oświadczyć XD. Troszku go nie rozumiem z tym >.>'. A moje bejbi też z Łodzi jest _^_'''. To miasto jest jakieś ... dziwne XD.
A ja wam może wyjasnie o co z tym ślubem, bo jusz niedługo mnie tu ktś udusi _^_''.
Jestem ateistka (w konspiracji, bo mamusia i tatuś wierzacy *głeboko* -_-'). On też. Więc ślub bez księdza of kors. I też nie cywilny, bo oboje papierki w urzędach mamy głęboko w ... nosie. Chodzi o sam fakt, ja sobie właśnie szyję sukienke ^_^! Śliczna mi wychodzi całkiem, bielutka ^.^. Kjut po prostu. Jeden z nielicznych razy w zyciu jestem z własnej pracy zadowolona ;D. Moją 'świadkową jest Marta *vel Michiru* a jego Kaworu, nie znam go osobiście >.>''. Uroczystość (XD) się odbędzie w Warszawie 18, lub ewentualnie 19.10. godzina około 23 XD. Byleby była ładna pododa i księżyc świecił _^_''.
Poza tym: Biuster sie zachciał hajtać, i zostawił scene kompletnie i definitywnie już chyba >.>''. Tak mi sie wydaje, bo od marca chyba nie dał znaku życia ani nic -_-''. A wy nie macie co błagac płakać (np. Pinokio ;D), ja nie odejde, ani mi sie śni ^^!
Całuski - M.
;******
There's special place for me in hell. It's called the throne.