Siemano chłopaki ^_^!
Piszę to tu z nadzieją, że nie dostane trzeciego banana od Szefa >.>''.

18.10.2003, godz. 23, Warszawa.
Zmieniam stan cywilny ^_^!

Prosze uprzejmie, Tatq Samurai'u o błogosławieństwo ^^! Jednak mój stan cywilny nie ma nic do zlotów, dalej będę jeźdzła i dobrze się bawła, moze nawet w mokrym podkoszlku ;P. Tylko ze z obrączka na palcu ^^''.

;*

Całuski dla was chłopcy ^_^!  :rolleyes:

There's special place for me in hell. It's called the throne.

2

NIE WIERZYMY!!!! [na melodie selftestu]

3

Podeśle zdjecia.
Poza tym tak mi się przypomło, że wtedy będzie chyba EAST ^^". W czasie ceremonii *bosz, jak to brzmi :rolleyes: * będzie się odbywała regularna libacja XD. Tak więc, nie zapomnijcie wypić za moje szczęscie z panem S. ^^

4

ROTFL :)
Btw. Bjuster tez ma sie niedlugo "hajtac" ;)

5

heh ... dzieciaki ...
Mess: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA ;))

ps.  nie zamęcz tego swojego ... szczęśliwca ;))))

Im dłużej czekamy, tym wzorek jest większy" (c) by Sikor

ja nie jestem pewien czy to jest on...

7

Z tego co wiem, wybranek panny Messiah pasjonuje się grafiką i naprawdę dobrze mu to wychodzi - co juz nawet sam jej nowy, stylowy avatar potwierdza...   8)

8

Iks: Dziękuje bejbe ;*

Wasko: I tak nie zrozumiesz jak wytłumacze na czym to wszystko polega ;P.

Dracon: Masz pozdro od S., on z avika nie jest zadowolony, ale mnie sie podoba, bo jest po prostu słodki ;D. Zupełnie jak ja, co? ^^

MakGajwer: Biuster sie hajta na przełonie maj/kwiecień, ale dokładnie nie wiem XD. Fajnie co? Dwóm dziewczynom w jednym roku sie oświadczyć XD. Troszku go nie rozumiem z tym >.>'. A moje bejbi też z Łodzi jest _^_'''. To miasto jest jakieś ... dziwne XD.

A ja wam może wyjasnie o co z tym ślubem, bo jusz niedługo mnie tu ktś udusi _^_''.
Jestem ateistka (w konspiracji, bo mamusia i tatuś wierzacy *głeboko* -_-'). On też. Więc ślub bez księdza of kors. I też nie cywilny, bo oboje papierki w urzędach mamy głęboko w ... nosie. Chodzi o sam fakt, ja sobie właśnie szyję sukienke ^_^! Śliczna mi wychodzi całkiem, bielutka ^.^. Kjut po prostu. Jeden z nielicznych razy w zyciu jestem z własnej pracy zadowolona ;D. Moją 'świadkową jest Marta *vel Michiru* a jego Kaworu, nie znam go osobiście >.>''. Uroczystość (XD) się odbędzie w Warszawie 18, lub ewentualnie 19.10. godzina około 23 XD. Byleby była ładna pododa i księżyc świecił _^_''.

Poza tym: Biuster sie zachciał hajtać, i zostawił scene kompletnie i definitywnie już chyba >.>''. Tak mi sie wydaje, bo od marca chyba nie dał znaku życia ani nic -_-''. A wy nie macie co błagac  płakać (np. Pinokio ;D), ja nie odejde, ani mi sie śni ^^!

Całuski - M.

;******

9

heh ... mowilem ... dzieciaki ...

ja tam wolę zabawę w doktora ;)))

10

Za stara jestem na to ;D.

11

hi hi chyba nie zrozumialas aluzji ...  ale to nie szkodzi ;P

12

Messi - powodzenia na nowej drodze... ;)

13

Slub niewazny koscielnie i cywilnie... to spore ulatwienie jak sie bedziecie  po tygodniu rozstawac.
A jak sie pospieszysz to sukienka moze do nastepnego slubu nawet pasowac...

Prawdopodobienstwo, ze dotre na jakis zlot jest odwrotnie proporcjonalne do czestotliwosci marudzenia przelozonego i wprost proporcjonalne do czestotliwosci marudzenia brata.

14

Taaaaa ... tyle moge powiedziec na ten temat.

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

15

Grubciu ... spokojnie >.>''. Chodzi wyłącznie o to, ze jesteśmy niestety niepełnoletni oboje... A to raczej spora przeszkoda w zawieraniu cywala czy kościelnego >.>''. Poza tym - jestem ateistka V_V''.

16

Biuster sie zachciał hajtać, i zostawił scene kompletnie i definitywnie już chyba >.>'

IMHO, zeby zostawic scene, to trzeba najpierw na niej byc ;)

17

Kto mi wyłumaczy co to znaczy: IMHO? XD

Mak: LOL ; ).

18

hehehehehe ROTFL jak skurczybyk panie Mcakgajwer...wypijem za to na sztabie...

gep/lamers^dial

19

IMHO = In my humble opinion; alternatywnie słowo "humble" można wy...rzucić i zostaje IMO!  8)

Btw. Mesia - powodzenia!!!  :D  :D  :D

I Ty zostaniesz big endianem...

20

Kto mi wyłumaczy co to znaczy: IMHO? XD

Wedle zasady RTFM polecam skorzystanie z poteznej bazy, ktora jest zrodlem wszelakich informacji: www.google.com ;)

21

Mam nadzieję że nikogo nie uraże ale to jakaś LIPA STRASZNA!!!

1) Inne śluby aniżeli cywil/kościelny to faktycznie dziecinada - lepsza zabawa w doktora - popieram XRAYa!

2) Co do zakazu zawierania związku małżeńskiego zwłaszcza kobietom >18 roku to ja nie jestem pewien, ale chyba wystarczy zgoda rodziców, a może i nie... bo mężczyznai napewno musi mieć 18. Tak mi się zdaje...

3)Sam przeżyłem z 15 takich "ślubów" na koloniach i obozach... ale miałem wtedy poniżej 13 lat. Ostatni zawarłem miesiac temu - i ten jest jedynym wiążącym :-)

generalnie.... życzę miłej zabawy dzieciom....

Zajec/sword ;)

22

> Inne śluby aniżeli cywil/kościelny to faktycznie dziecinada - lepsza zabawa w doktora

Boje sie, ze zabawa w doktora moze byc zbyt powazna... Proponuje zabawe w sklep.

Ogólnie zgadzam sie z Zajcem, Mesia wez no wreszcie wydoroslej i nie rob z siebie... hmm dziecka (mialem napisac idiotki ale sie ugryzlem w klawiature). Myslalem zeby zasugerowac twoim rodzicom zeby ci spuscili porzadny wpi*, ale mysle ze mogloby to przyniesc skutek zupelnie odwrotny od zamierzonego.

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

23

:cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry: :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:
Tu nie o to mi chodzi, ale wy i tak nie zrozumiecie.

24

No to wytlumacz nam o co....

25

Nie już nie tłumacz !  ....  my nie zrozumiemy ??   my tez bylismy dziecmi (niektorzy jeszcze sa ale to inna sprawa)  i kazdy przechodzil przez rozne tego typu zabawy, wielkie uczucia, miłości, zlamane serca itd..  teraz czesc ma juz swoje dzieci i patrzymy juz z troche innego punktu.   Kiedyś to ty nas zrozumiesz jak wydoroślejesz. .  My cie rozumiemy zbuntowana mloda kobieto ;)))