Yo! E-mail addy wanted do kogokolwiek z Animkomials'ów! Chciałbym zrobić wywiad do disk-maga na Flaszkę...
greymsb@poczta.fm
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Scena - 8bit » wywiad z Animkomials do disk-mag'a na flaszkę
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Yo! E-mail addy wanted do kogokolwiek z Animkomials'ów! Chciałbym zrobić wywiad do disk-maga na Flaszkę...
greymsb@poczta.fm
tu moze byc problem,bo to scenowe-zjawy majace duzo zajawy...wszyscy niby wiedza kto acz,ale generalnie to nikt nic nie wie...prostsze jest skontaktowanie sie z Rumcajsem z czeskiej bajki...zreszta podobnym do jednego z A...zreszta napisz do... :lol:
animkomials@atari.pl
hehehe... cholera, znam jednego sympatycznego gościa podobnego do Rumcajsa, ale ze sceny ST/Falcon :)
Dely: dzięki za info, szkoda że nie wiem do kogo konkretnie jest ten e-mail (t.j. jakaś konkretna xywka), ale zabieram się za pytanka...
grtx!
TO: tebe
ta... tylko ta lamerska grupa jednak coś robi a nie mówi, że robi...
poza tym polecam ci zajrzeć na ich stronę i przeczytać podstronkę "O NAS" - jeśli nie wiesz jeszcze co mam na myśli, to już ci chyba niewiele pomoże...
Tebe: Masz coś do Animkomialsów?!
A sami Animkomialsi powinni wypuścić koszulki ze swoim logo O_O...
Jakby nie patrzec ostatnio Animkomialsi sa najbardziej aktywna grupa na scenie. Too Hard 3 i 4 wyraznie pokazaly, ze robienie fake-ow to tez moze byc sztuka, bo naprawde trzeba sie napracowac, aby wymyslec cos, co spowoduje, ze ludzie podczas compo na party beda mieli dobra zabawe.
Tak trzymac chlopaki, z utesknieniem czekam na Too Hard 5 ;)
Właśnie... ja sie zaczynam bać co będzie w TooHard5 ... parodia3 strony NUMENa? Fox na kiblu? O_O
ta... tylko ta lamerska grupa jednak coś robi a nie mówi, że robi...
zapewne chodzi Ci o Lamers...uwazaj bo awansujesz do demka:))))) hehehehe
[rotfl] Gepciu - grozisz mi? grozisz??? ;)
A może byście coś na Atarsię popełnili - kurde tebe2 rośnie... [/rotfl]
msg do Animkomialsów: nie wiem czy dostaliście mojego letta z pytaniami, a tym bardziej czy już na nie odpowiedzieliście :( miałem ostatnio problem z e-mail account i plik mógł do mnie po prostu nie dotrzeć... :(
wciąż czekam i pozdrawiam
[rotfl] Gepciu - grozisz mi? grozisz??? ;)
A może byście coś na Atarsię popełnili - kurde tebe2 rośnie... [/rotfl]
...Ty mnie chyba z Ben Bin Ban Ladenem mylisz...:)
...na Atarcie powiadasz???? trzeba tą Atarcie jeszcze miec....bo ja wśród lamoidalnych Lamersów jako jedyny mam niemulator:)...ale obiecuje co party a moze i cześciej jakis kontrowersyjny produkt z rozszerzeniem *avi a moze i nawet *exe:)
no co jest chłopaki... :) minął kolejny tydzień a obiecanego interview jak nie było tak nie ma...
ciągle czekam, ale czasu już jest NAPRAWDĘ niewiele.
pozdro.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Scena - 8bit » wywiad z Animkomials do disk-mag'a na flaszkę
Wygenerowano w 0.016 sekund, wykonano 60 zapytań