1 Ostatnio edytowany przez jino (2017-05-03 18:42:53)

Robimy remont w domu i znalazłem swoją maszynę z czasów młodości ;)

Jeśli jest ktoś zainteresowany to proszę o kontakt na forum.

2 Ostatnio edytowany przez Gzynio (2011-04-22 14:43:19)

Ja byłbym zainteresowany tylko jaka miała by być za ten zestaw cena, bo nie podałeś jej, a to jest niezgodne z 11 zasadą regulaminu i napisz jeszcze skąd jesteś, bo to by pomogło przy odbiorze.

"...Jeśli więc nie traktujemy dysku jako podręcznego śmietnika, w którym przechowujemy wszystko, co tylko wpadnie nam w ręce, to 20 MB starcza nawet z dużym zapasem..."

3

Właśnie, cena lub kasujemy. I napisz z jakim turbo jest cartridge.

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

4

Skończy sie na allegro...

"wszystko się kiedyś kończy......."

5 Ostatnio edytowany przez jino (2017-05-03 18:38:55)

przepraszam zakładałem konto na szybko i nie zauważyłem tego pkt regulaminu ;)

dely niestety nie mam pojęcia :D jakie są? po czym je poznać? bo nie mam na nim nic napisane :D

hmm co do ceny to nie mam zbytnio pojęcia ile taki zestaw jest teraz wart :D może jakieś propozycje? nie chcę tu wyskoczyć z jakąś śmieszną lub wygórowaną ceną ;)

6

82,50 netto ?

Dwa korce ziemniaków, gęsich jajek kopa, żeby móc to połknąć, tęgiego trza chłopa. GG3456993

7

Myślę, że 100 zł to będzie uczciwa cena (jeśli klawisze nie są okrutnie pożółknięte). Lub rozkompletuj zestaw to pewnie weźmiesz za poszczególne elementy łącznie wyższą cenę. No i koniecznie daj zdjęcia - nawet zrobione komórką.

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?

8 Ostatnio edytowany przez jino (2017-05-03 18:43:56)

Zdjęcie mam już zdobione komórką, ale wrzucę jak będę miał chwile - na razie jestem zajęty - świąteczne porządki (a tu jeszcze remont na głowie).

Hmm wolałbym sprzedać zestaw w całości, jest ktoś w stanie dać więcej niż 101,5 brutto? jak zaproponował zaxon ;)

9

jesli bedzie ladne daje 150

serdecznie proszę o maile na lotharek@lotharek.pl z tematem ATARIAREA - inne formy komunikacji zawodzą...
"The worth of all people is dependent on how they spend their life making contributions" - Kano Jigoro
FKMC /Fan Klub Malej Czarnej/   @Grey

10 Ostatnio edytowany przez jino (2017-05-03 18:40:11)

lotharek napisał/a:

jesli bedzie ladne daje 150

tak wygląda

11

Wypakuj z folii komputer, bo przez nią wygląda na żółty. Ale cena zaproponowana przez lotharka wydaje się być bardzo uczciwa.

... 150 zl strzelil w ciemno , ale naprawde cena uczciwa
nawet jezeli troche zolty ...

World f**k Olympique Marseille & Legia Warszawa i Sochi 2014

13

dely po tylu latach to on jest trochę pożółkły..

bitman też mi się tak wydaje

lotharek to jesteś zainteresowany? za 150zł sprzedał bym go skoro nie ma lepszych ofert ;)

14

Lodzio, bierz - odkupię od Ciebie carta.

15

prosze o info na maila - adres www w sygnaturce

serdecznie proszę o maile na lotharek@lotharek.pl z tematem ATARIAREA - inne formy komunikacji zawodzą...
"The worth of all people is dependent on how they spend their life making contributions" - Kano Jigoro

16

mail wysłany

17

odpowiedzialem

bardzo chce sie z Toba skontaktowac telefonicznie - prosze odpisz

18

i kontakt zdechl....

19

Przepraszam że nie uprzedziłem, w sobotę wyjechałem do Krakowa - wiesz płeć piękna ;) reszta na maila