1

Tak widzę, że ładne cacka maccie... A czy można poprosić o skany boxów i dodanie ich do atariki ku potomnym...?

Sikor umarł...

2

Oooo, dobry pomysł... :) A potem Sikor "wydaj pudełka" :D Ja chętnie jakieś nabędę :)

3

Chętnie bym wydał, ale jakoś autorzy mnie omijają szerokim łukiem jak jestem wypłacalny (w tym część osób, która miała mi pewne rzeczy przygotować, wykręcała się brakiem czasu, a potem się okazywało, że robiła coś dla innych w tak zwanym miedzyczasie), a teraz to mnie nawet nie stać. I pewnie conajmniej z rok-dwa stać mnie nie będzie. Pomijając to, że chyba nawet chęci na wydawanie powoli tracę - do płytek dołożyłem masę kasy (jak na mnie), bo chciałem, aby jakoś wyglądały. Nowości nie mam i nie zapowiada się, abym szybko miał. Więc nie wiem, nie chce mi się, zarobiony (jeszcze) jestem, ale pewnie niedługo będę miał masę wolnego czasu i więcej problemów w mojej pustej łepetynie ;P

Sikor umarł...

4

Sikor napisał/a:

Tak widzę, że ładne cacka maccie... A czy można poprosić o skany boxów i dodanie ich do atariki ku potomnym...?

Nie mam skanera. Czy *zdjęcia* boksów i ich zawartości wchodzą w grę?

Często bywam leniwy, ale za to intensywnie sypiam

5

Myślę, że spokojnie tak.

Sikor umarł...

6

A ja mam skaner od Gzynia ale nigdy nie pomyslalem zeby akurat pudelka skanowac...
Wiekszosc nie lezy od dawna na Atarimanii?

7

Jako kolekcjonerzy macie idealną jakość pudełek...

Sikor umarł...

8

ideał, czy nie - może warto coś_niecoś zarchiwizować ;)-

Kontakt: pin@usdk.pl

9

Ludzie, skanery i aparaty fotograficzne ponoć nie powodują żółknięcia pudełek, chociaż skutki uboczne pewnie da się zaobserwować za około 20-30 lat. Ale wtedy ci ze zbieraczy, którzy dożyją, będą na tyle ślepi i głusi, że to nie będzie im robić różnicy. Ponawiam apel o skany.

Sikor umarł...

10 Ostatnio edytowany przez pawel (2011-04-26 08:36:00)

Ja w sumie mógłbym zrobić jakieś skany/zdjęcia tylko interesuje mnie co z wydaniami na kasetach/dyskietkach z rodzimego L.K. Avalon gdzie raczej nie było boksów a jedynie wkładki w opakowania kaset? Czy takie wkładki też się liczą?

11

Jak najbardziej - przecież tak wydawano w Polsce 99% tytułów.

Sikor umarł...