hororus napisał/a:Harry, dlaczego nic nie wiedziałem wcześniej o tych aukcjach?
Przepraszam i [nie patrzy w oczy]obiecuję poprawę[/nie patrzy w oczy] :)
hororus napisał/a:Dziwi mnie cena HERO? Na karcie powinien zejść dużo drożej.
Może dlatego, że wbrew tytułowi aukcji (CIB) nie jest kompletny? Na pewno brakuje formy podtrzymującej cartridge'a (taka wkładka z przeźroczystego tworzywa, różniąca się niestety od tych dołączanych do europejskich wersji tytułów Activision wydanych na taśmie). Prawdopodobnie brakuje też papierowej nakładki zakładanej na spód pudełka, której zadaniem jest przytrzymywanie jego otwieranego frontu.
hororus napisał/a:Pitfalla 2 sobie nie wybaczę-szukam gnoja od ... ZAWSZE i straciłem wiarę, że można go kupić na XL/XE.
Jakiś miesiąc temu przez jakieś 3 tygodnie leżał taki na ebay.com wyceniony na 150 dolarów. I pomysleć, że kiedyś nie kupiłem tego wydania za około $20 (sprzedawał Nir Dary).
hororus napisał/a:BCs quest for Tires - ta cena jest też mocno zaniżona moim zdaniem. Tej gry w oryginale w życiu nie widziałem.
Ja również nie widziałem - nie ma tej wersji na atarimania.com
hororus napisał/a:Miner nie jest już takim wyzwaniem cenowym, chyba że wystawiasz to wydanie z dużym plakatem - ma trochę inny layout carta.
Poza tym tę wersję można kupić nową u Wenezuelczyków :)
hororus napisał/a:Ależ jestem wk...y
Trochę Cię rozumiem. Jeszcze niedawno uważałem, że kolekcjonowanie gier to proces długotrwały, wymagający jedynie cierpliwości. Dlatego przy cenach przekraczających $40 dolarów często rezygnowałem z zakupu nawet tych tytułów, na których mi najbardziej zależy. Ostatnie wzrosty cen przekonują mnie, że na zakup części z nich chyba już nie będę mógł sobie pozwolić.
Często bywam leniwy, ale za to intensywnie sypiam