Amiga_Rulez napisał/a:najszybsza A1200 ma procesor PowerPC 603 e - 375 Mhz drugi CPU 68060/80 , karte BVision 8 MB 3D,karta muzyczna 16 bitowa Delphina, Kontroler FAST ATA 2 (16mb/s) obslugia dyskow 500 GB wszystko w standartowej obudowei commodore
nie ma co Flaka porownywac ;-] to kilka klas gorszy komp i w dodatku bez porzadnej przegladarki WWW :)))
\
Ty chyba myślisz, że jestesmy ze wsi i amigi na oczy nie widzieliśmy ? Sam mam do swojej a1200 apollo 060 i wiem jaki to jest zawodny sprzęt. Amigi nie odpalałem od wielu miesięcy bo się poprostu boję, że będzie się wszystko wieszać..
PPC i reszta tego kramu w orginalnej obudowie powiadasz ? Tylko trzeba do tego paczować płytę główną, bo się nie wyrabia z dostarczaniem prądu do PPC. FastATA konfliktuje gabarytowo z delfiną i bvision, więc trzeba robić jakieś wygibasy, żeby to zmieścić razem. Potem trzeba młotkiem to wszystko podopychać, żeby się zmeiściło w obudowie. Nie zapominajmy o przemysłowej wentylacji, którą trzeba tam zamontować. No i potem nie wolno tego dotykać, bo jak się komputer przesunie to może się coś rozłączyć, poluzować i "protezy wypadną ze stawów".. "Amiga rules"
Dam Ci bracie przyjacielską radę: idz stąd.
What can be asserted without proof can be dismissed without proof.