Monika,
coś w tym jest :P
kmk 2.0 :P
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Kolekcjonowanie » Kolekcje forumowiczów
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Monika,
coś w tym jest :P
kmk 2.0 :P
kiedys zbieralem wszystko co popadlo aktualnie tylko to co uzywam
oto zniwo jednej niedzieli kilka lat wstecz , za grosze mozna bylo kupic na jarmarkach taki sprzet :
Monika,
coś w tym jest :Pkmk 2.0 :P
Simiusa należy zachwalać :)
tak tak,,
oczywiście...
kiedys zbieralem wszystko co popadlo aktualnie tylko to co uzywam
oto zniwo jednej niedzieli kilka lat wstecz , za grosze mozna bylo kupic na jarmarkach taki sprzet :
Noz kur... on tak zawsze!! :P Zeby tylko wkurzyc innych kolekcjonerow ;)
A jak ja bylem w Paryzu i wybralem sie na pchli targ za obwodnicą, to znalazlem jedną Sege Genesis i to jeszcze uszkodzoną :P
Swoja drogą po kwadransie tego "zwiedzania" moja towarzyszka byla bliska paniki bo w tych rejonach bialego czlowieka bylo trudno dojrzec i rejonow turystycznych Paryza to nie przypominalo. Ja za to czulem sie jak w domu: targ ze starzyzną jak u nas na gieldzie samochodowej, wokol blokowiska... ;)
I na co ty narzekasz??
Nie narzekam :) Po prostu wyraziłem swoje zdumienie, że pomimo pokaźnego zbioru programów na atarynkę nie posiadam większości tytułów, które masz w swojej kolekcji. Po połączeniu naszych zbiorów mielibyśmy góra 20 duplikatów.
Napiszę krótko, za ile mi sprzedasz Goonies, Bruce Lee, i Blue Max, no i HERO.
No nie wiem, może za 10 lat? :D
CO NA TO WASZE ZONY/MATKI/KOCHANKI ??
No cóż, moja żona jest wyjątkowo wyrozumiała, choć średnio raz w miesiącu słyszę magiczne: "W tym miesiącu już żadnych gierek" ;)
U mnie to powinno być na odwrót: co na to Twoja matka i ukochany
Taka ukochana/żona to skarb :)
oto zniwo jednej niedzieli kilka lat wstecz
No, piękna ta sofa ;)
Noz kur... on tak zawsze!! :P Zeby tylko wkurzyc innych kolekcjonerow ;)
A jak ja bylem w Paryzu i wybralem sie na pchli targ za obwodnicą, to znalazlem jedną Sege Genesis i to jeszcze uszkodzoną :P
Swoja drogą po kwadransie tego "zwiedzania" moja towarzyszka byla bliska paniki bo w tych rejonach bialego czlowieka bylo trudno dojrzec i rejonow turystycznych Paryza to nie przypominalo. Ja za to czulem sie jak w domu: targ ze starzyzną jak u nas na gieldzie samochodowej, wokol blokowiska... ;)
Nosty , "ten pchli targ " gdzie byles , to taki gdzie wielblady zebraly z wstawek G ...
mieszkam 20 km od paryza , kazda miejscowosc satelita paryza organizuje raz w roku 100% pchli targ po francusku nazwywa sie " wyczysc strych " i powiem Ci ze ze jest wybor ...
Zrobiło się tu trochę cicho, pozwólcie więc, że ponownie postaram się tchnąć nieco życia w ten topik ;)
Pozostałe zdjęcia można obejrzeć tutaj:
http://harry_tv.fotosik.pl/slideshow.ph … 1=harry_tv
Harry, czy ty masz to wszystko ubezpieczone ?
To moja mała kolekcja gier na Atari st ;) ( mam nadzieje , że będzie się powiększać )
Jakby Ci nagle przeszło czy coś :P to możesz sobie zapamiętać że ja chętnie bym zanabył Fire & Ice :)
A ja kolekcji procesorów mam parę Motoroli - 6502 i 65816 luzem mi brak :)
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kolekcjonowanie » Kolekcje forumowiczów
Wygenerowano w 0.021 sekund, wykonano 62 zapytań