AS... napisał/a:właśnie prowadzę czat z Krollem :)
mam już bios 2.0 :P
Wlasnie mu pomoglem i ma juz bios 2.0
AS... napisał/a:nie wiem, bo jeszcze nie wiem jak włączyć cpx :(
Juz mu napisalem i jutro mu pomoge
i nawet nie chce wiedzieć:
- cache on
wrzucone do auto i xbota daje niesamowity rezultat że tak wpaniałe demko jak http://www.pouet.net/prod.php?which=12034
nie chodzi ale zapierd** i to wszystko na 66.6 mhz, oczywiście niedługo przyjdę z dalszymi głupimi pytania jak mieć 95mhz :P
AS... napisał/a:I tutaj poniewaz ma chyba tak samo jak ja z tej samej linii swoje ct63, zdjecia swojego ktore lezy w naprawie u Czuby wlasnie mu wyslalem to sobie porowna ale to napewno jest to samo co moje bo ja mialem chyba identyczny cooler. To jutro pomoge Ci odpalic go o w wiele wyzszej czestotliwosci
Pozdrawiam
Kroll
Falcon CT63, CTPCI + Radeon 9250, napęd MO Fujitsu 230 MB oraz naped Syquest 230 MB, Nagrywarka Yamaha CDRW 2100, Napęd DVD-ROM, Netusbee, Skaner EPSON GT8000/Falcon 030, Ram 14 MB, karta CF 16 GB/Hades 060, CD-ROM, Nagrywarka Yamaha CDR, karta sieciowa, napęd Syquest 44 MB/Atari TT 030; 10 MB ST-Ramu, 64 MB TT-Ramu, Zewnętrzny naped CD-ROM, napęd MO Fujitsu 230 MB, karta graficzna MEGA Vision 300 Netusbee/Atari Jaguar + Skunkboard, Atari 65 XE + SIDE