1

Chętnie nabędę sprawny komplet akcesoriów do ZX Spectrum złożony z następujących elementów:

- ZX Interface 1
- napęd microdrive (chętnie 2)
- kilka kasetek - mogą być puste, byle sprawne.

Pudełka, styropiany i folie nie są wymagane. Może ktoś ma nadmiarowy zestaw i chce się pozbyć - zapłacę, wymienię na inne rzeczy. Proszę również o określenie ile taki zestaw może być wart żebym przypadkiem nie przepłacił u jakiegoś handlarza na ebay / allegro :)

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

2 Ostatnio edytowany przez uicr0Bee (2011-03-11 13:29:22)

Cześć Dely, mam interfejs z napędem i jedną kasetką. Sprawdzałem go ze dwa lata temu na Spectrum+ u kolegi. Działał. Teraz nie mam na czym sprawdzić. Nie wiem czy to normalne ale nie udało mi się go uruchomić z moim Timexem 2048 - on ma parę modów w środku i może dlatego, a może to wina złego stanu złącza (timexa, nie interfejsu). W każdym razie z ZX Spectrum+ działał.
Aby być transparentym, podaje gdzie go kupiłem. Wszystko okazało się tak jak w opisie. Cena 119,- podana w archiwum to cena wywoławcza, ja zapłaciłem 124,50 i za tyle mogę Tobie odsprzedać jak potrzebujesz. 15-17.03 będę w W-wie i mogę przywieźć jeżeli będziesz w tym czasie, albo ktoś mógłby dla Ciebie odebrać i przechować bo chyba bywasz na sztabach np?

<-- Kontakt przez "E-mail" gdyż albowiem moja skrzynka "PW" jest pełna i zaprawdę nie mam czego usunąć.

--== Kup Pan/i dyskietkę http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic.php?id=18887 ==--

3

Spoko, biorę. Ja również będę w tym czasie w Warszawie więc możemy się umówić.

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?

4

OK, dam Ci znać na priv moje namiary w Wwie. Gdybyś go nie uruchomił, oczywiście możesz mi odesłać a ja zwrócę kaskę.

<-- Kontakt przez "E-mail" gdyż albowiem moja skrzynka "PW" jest pełna i zaprawdę nie mam czego usunąć.

--== Kup Pan/i dyskietkę http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic.php?id=18887 ==--

5

Microdrive działa i buczy (dosłownie). Jestem w siódmym niebie. Move along nothing to see here.