"Cycki" phi! :(
pep, please welcome :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Tydzień na oddanie głosu w FUJICUP! Głosowanie potrwa tylko do 22 lutego 2025...
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
atari.area forum » Zloty » Silly Venture 2k11 - show must go on !
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 17 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
"Cycki" phi! :(
pep, please welcome :)
hahaha, tjenare PeP :)
both are possible to arrange ;) cannot wait to see You, m8.
cycki rulez ;) :D
grey: zapodaj tego fajnego party-tracka
gepard, Ty nie cyckuj tu, tylko pojaw się na kwietniowym sztabie, który ogłosiłeś ;)
Mad Szwed będzie też!
hmm, pewnie się też wybiorę.....
tP
Delta99: I cannot believe it ! Wasssup, dude ? :) It's 11 years since our last visit... Come to Poland, You are more than welcome ! (and hey, don't forget about Your friend too!).
thePink: serdecznie zapraszam :) lista update'owana (patrz: strona #1, message no. 23)
Wracam do spraw związanych z SV2k11... przestaję czytać niektóre wątki na forum aby nie psuć sobie nastroju. Wkrótce kolejne newsy. Pozdrawiam !
Super że chwile zwątpienia mineły...
Najlepiej po prostu nie czytać pewnych wątków :)
grey, Chosneck jeszcze aktualny?
Tak, oczywiście, tyle że może ukazać się nieco później niż planowałem... SV2k11? :D
Grey. co z party? nie sledze dokladnie watkow, ktore tworzyles ale slyszalem ze ostatnio poobrazaliscie sie kto w co wierzy, bedzie SV w tym roku? :)
Przeczytaj dokładnie 23 odpowiedź...
na pierwszej stronie tego tematu:
-Party będzie cykliczne organizowane!
Wracam do spraw związanych z SV2k11
\o/
... przestaję czytać niektóre wątki na forum aby nie psuć sobie nastroju.
\o/
Wkrótce kolejne newsy. Pozdrawiam !
\o/
Insert: tak, SV odbędzie się zgodnie z planem ;) Wczoraj zapłaciłem za kolejny rok domeny www.sillyventure.pl, więc (na razie stara) strona powróciła. Jeszcze w tym miesiącu poczynię kilka konkretnych ruchów związanych z imprezą, so... STay tuned !
As: dopiero teraz doczytałem co napisałeś... :) Adam, ja nie zadeklarowałem nigdzie że będę robił imprezę cyklicznie - a już na pewno nie w okresie zimowym. Teraz skupiam się na SV2k11 i zrobię wszystko, aby impreza była na jak najwyższym poziomie.
A żeby podgrzać atmosferę jeszcze bardziej, informuję, iż już w styczniu tego roku otrzymałem pierwsze zajawki prac na SV2k11 :D (i to nie graficzne czy muzyczne prace!). W sumie 2, ale prognostyk znakomity :D A skoro przy temacie - na dzień dzisiejszy jedna z atarowskich grup zapowiedziała duże multi-partowe demo na Atari XL/XE, zapowiadany jest też "come back" jednego z zasłużonych dla sceny atarowców z nowym (po wielu wielu latach przerwy) intrem/demem...
ATARI - the legend never die !
I to mi się podoba, choć pewnie mnie zaraz skrytykujecie ;P I termin znany odpowiednio wcześnie, i nie koliduje z innymi party, tak trzymać.
I to mi się podoba, choć pewnie mnie zaraz skrytykujecie
Skoro sobie życzysz .... ;) "Absolutnie nie masz racji, jak to w ogóle może się podobać? Jak zwykle napisałeś coś bez sensu"
Może być? :D
perf: ok, bardzo dziękuję za podpowiedź :)
Last updated: 25.03.2011
Who's next? Listę będę update'ował na bieżąco. Wtedy będę miał jako takie rozeznanie na jaki budżet mogę sobie pozwolić - w końcu impreza ma być lepsza niż ostatnio ! :) Jeśli mimo okresu zimowego uda się znacząco zwiększyć ilość partyzantów oraz prac oddanych na compo - SV będzie imprezą cykliczną.
Grey-u albo mi całkiem już na oczy padło... w ostatnim zdaniu piszesz że sv będzie imprezą cykliczną :P
Ale nie ważne grunt że będzie !!
I nawet naszemy forumowemu marudzie Sikori termin się podoba :P
Tak trzymać!!
As: zwracam honor Adamie, faktycznie brałem pod uwagę taką ewentualność ;) tyle że muszą być ku temu spełnione warunki o których pisałem wcześniej - "Jeśli mimo okresu zimowego uda się znacząco zwiększyć ilość partyzantów oraz prac oddanych na compo".
Dlatego zobaczymy. Chociaż jedna sprawa staje się coraz bardziej jasna - dzisiaj dowiedziałem się o kolejnym demie szykowanym na SV2k11 (Atari 8-bit) :) Prac na compo brakować nie będzie :D
grey, ano nie zabraknie. Pojawili się nowi twórcy, którzy coś zapewne wystawią.
Takie pytanie, czy ukazał się już numer magazynu ABBUCa z raportem z SV?
I to mi się podoba, choć pewnie mnie zaraz skrytykujecie ;P I termin znany odpowiednio wcześnie, i nie koliduje z innymi party, tak trzymać.
Troche koliduje z East End Party #4, ale to niszowa elitarna impreza.
Innuendo: jeszcze nie, ale pewnie powinien wyjść już na dniach. :)
Sikor napisał/a:I to mi się podoba, choć pewnie mnie zaraz skrytykujecie ;P I termin znany odpowiednio wcześnie, i nie koliduje z innymi party, tak trzymać.
Troche koliduje z East End Party #4, ale to niszowa elitarna impreza.
A kiedy był ostatni east???
Skoro jest on wspominany???
AS..., to nie TEN East. ;)
W 2006r.
Mam przyjemność w imieniu team'u MYSTIC BYTES zaprezentować Wam intro do oficjalnej strony party Silly Venture 2k11. Jest to wersja beta, ale sam kształt się nie zmieni :)
Code by Hospes, Gfx by mOOnie, Msx by SeaBrush & Sychu
Pozdrawiam serdecznie.
Nice :)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 17 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Silly Venture 2k11 - show must go on !
Wygenerowano w 0.030 sekund, wykonano 60 zapytań