"Cycki" phi! :(
pep, please welcome :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Zloty » Silly Venture 2k11 - show must go on !
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 17 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
"Cycki" phi! :(
pep, please welcome :)
hahaha, tjenare PeP :)
both are possible to arrange ;) cannot wait to see You, m8.
cycki rulez ;) :D
grey: zapodaj tego fajnego party-tracka
gepard, Ty nie cyckuj tu, tylko pojaw się na kwietniowym sztabie, który ogłosiłeś ;)
Mad Szwed będzie też!
hmm, pewnie się też wybiorę.....
tP
Delta99: I cannot believe it ! Wasssup, dude ? :) It's 11 years since our last visit... Come to Poland, You are more than welcome ! (and hey, don't forget about Your friend too!).
thePink: serdecznie zapraszam :) lista update'owana (patrz: strona #1, message no. 23)
Wracam do spraw związanych z SV2k11... przestaję czytać niektóre wątki na forum aby nie psuć sobie nastroju. Wkrótce kolejne newsy. Pozdrawiam !
Super że chwile zwątpienia mineły...
Najlepiej po prostu nie czytać pewnych wątków :)
grey, Chosneck jeszcze aktualny?
Tak, oczywiście, tyle że może ukazać się nieco później niż planowałem... SV2k11? :D
Grey. co z party? nie sledze dokladnie watkow, ktore tworzyles ale slyszalem ze ostatnio poobrazaliscie sie kto w co wierzy, bedzie SV w tym roku? :)
Przeczytaj dokładnie 23 odpowiedź...
na pierwszej stronie tego tematu:
-Party będzie cykliczne organizowane!
Wracam do spraw związanych z SV2k11
\o/
... przestaję czytać niektóre wątki na forum aby nie psuć sobie nastroju.
\o/
Wkrótce kolejne newsy. Pozdrawiam !
\o/
Insert: tak, SV odbędzie się zgodnie z planem ;) Wczoraj zapłaciłem za kolejny rok domeny www.sillyventure.pl, więc (na razie stara) strona powróciła. Jeszcze w tym miesiącu poczynię kilka konkretnych ruchów związanych z imprezą, so... STay tuned !
As: dopiero teraz doczytałem co napisałeś... :) Adam, ja nie zadeklarowałem nigdzie że będę robił imprezę cyklicznie - a już na pewno nie w okresie zimowym. Teraz skupiam się na SV2k11 i zrobię wszystko, aby impreza była na jak najwyższym poziomie.
A żeby podgrzać atmosferę jeszcze bardziej, informuję, iż już w styczniu tego roku otrzymałem pierwsze zajawki prac na SV2k11 :D (i to nie graficzne czy muzyczne prace!). W sumie 2, ale prognostyk znakomity :D A skoro przy temacie - na dzień dzisiejszy jedna z atarowskich grup zapowiedziała duże multi-partowe demo na Atari XL/XE, zapowiadany jest też "come back" jednego z zasłużonych dla sceny atarowców z nowym (po wielu wielu latach przerwy) intrem/demem...
ATARI - the legend never die !
I to mi się podoba, choć pewnie mnie zaraz skrytykujecie ;P I termin znany odpowiednio wcześnie, i nie koliduje z innymi party, tak trzymać.
I to mi się podoba, choć pewnie mnie zaraz skrytykujecie
Skoro sobie życzysz .... ;) "Absolutnie nie masz racji, jak to w ogóle może się podobać? Jak zwykle napisałeś coś bez sensu"
Może być? :D
perf: ok, bardzo dziękuję za podpowiedź :)
Last updated: 25.03.2011
Who's next? Listę będę update'ował na bieżąco. Wtedy będę miał jako takie rozeznanie na jaki budżet mogę sobie pozwolić - w końcu impreza ma być lepsza niż ostatnio ! :) Jeśli mimo okresu zimowego uda się znacząco zwiększyć ilość partyzantów oraz prac oddanych na compo - SV będzie imprezą cykliczną.
Grey-u albo mi całkiem już na oczy padło... w ostatnim zdaniu piszesz że sv będzie imprezą cykliczną :P
Ale nie ważne grunt że będzie !!
I nawet naszemy forumowemu marudzie Sikori termin się podoba :P
Tak trzymać!!
As: zwracam honor Adamie, faktycznie brałem pod uwagę taką ewentualność ;) tyle że muszą być ku temu spełnione warunki o których pisałem wcześniej - "Jeśli mimo okresu zimowego uda się znacząco zwiększyć ilość partyzantów oraz prac oddanych na compo".
Dlatego zobaczymy. Chociaż jedna sprawa staje się coraz bardziej jasna - dzisiaj dowiedziałem się o kolejnym demie szykowanym na SV2k11 (Atari 8-bit) :) Prac na compo brakować nie będzie :D
grey, ano nie zabraknie. Pojawili się nowi twórcy, którzy coś zapewne wystawią.
Takie pytanie, czy ukazał się już numer magazynu ABBUCa z raportem z SV?
I to mi się podoba, choć pewnie mnie zaraz skrytykujecie ;P I termin znany odpowiednio wcześnie, i nie koliduje z innymi party, tak trzymać.
Troche koliduje z East End Party #4, ale to niszowa elitarna impreza.
Innuendo: jeszcze nie, ale pewnie powinien wyjść już na dniach. :)
Sikor napisał/a:I to mi się podoba, choć pewnie mnie zaraz skrytykujecie ;P I termin znany odpowiednio wcześnie, i nie koliduje z innymi party, tak trzymać.
Troche koliduje z East End Party #4, ale to niszowa elitarna impreza.
A kiedy był ostatni east???
Skoro jest on wspominany???
AS..., to nie TEN East. ;)
W 2006r.
Mam przyjemność w imieniu team'u MYSTIC BYTES zaprezentować Wam intro do oficjalnej strony party Silly Venture 2k11. Jest to wersja beta, ale sam kształt się nie zmieni :)
Code by Hospes, Gfx by mOOnie, Msx by SeaBrush & Sychu
Pozdrawiam serdecznie.
Nice :)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 17 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Silly Venture 2k11 - show must go on !
Wygenerowano w 0.033 sekund, wykonano 54 zapytań