Ponieważ wystawił mnie nieoczekiwanie jeden bank, potrzebuję pilnie pożyczyć około 1500-2000 złotych polskich. Niestety, sprawa pilna - potrzebuję wykombinować kaskę na 15 marca - i to jest największy szkopuł :/ Nie opczekuję, że uda mi się pożyczyć od jednej osoby - to jednak jest nieco kasy.
Co oferuję w zamian? Niewiele, 2% zysk wypłacony przelewem na konto max 6 kwietnia. Na więcej mnie nie stać, a to jest tyle, co mnie by kosztowało niezałatwienie sprawy w terminie (plus ten plus, że mi nie zszargają historii, of coz). Jak ktoś byłby w stanie/byłby chętny do pomocy - proszę o wiadomość na priv (uwaga! Jutro może się zdażyć, że odpowiem późnym wieczorem - mogę być nieobecny...).
Atari Font Maker V1.16.14.4 Narzędzie do projektowania zestawów znaków dla Atari właśnie otrzymało aktualizację
Ruszyła strona Silly Venture 2k25SE Party place pozostaje bez zmian.
Zmarł mOdmate Zmarł mOdmate
Grawitacja 2025 Wyjątkowy hackathon, gdzie zespoły mają 36 godzin na stworzenie gry na dowolną platformę ośmiobitową.
Forever 2025 - już wkrótce! Coroczne spotkanie entuzjastów platform takich jak Atari, Commodore, ZX Spectrum oraz innych komputerów 8-bitowych.