@ Insert - natestowałem się tego cholerstwa (zresztą nie tylko ja) w ostatnich dniach za wszystkie czasy :/, na mojej Atarce 1MB nie zauważyłem przekłamań przy wyborze art'ków, jaki masz config, jeśli 128 kB RAM'cu to możliwe, że niektóre texty nie zmieściły się w pamięci i z automatu zin przerzuca wybór na te, które są w RAM'ie, trudno mi powiedzieć, podaj szczegóły dopytam kodera.
@As - więcej takich komentarzy i może odwiedziemy jakąś atarowską duszyczkę od przejścia na ciemną stronę mocy ;), dzięki.
@Candle - konstruktywna krytyka zawsze mile widziana, ssanie worów i takie tam już nie koniecznie, no cóż skoro profesjonaliści nie mają "czasu" na robienie czegoś w ten deseń, więc "amatorzy" robią to tak jak potrafią, osobiście przy testach nie odnotowałem błędów przy użyciu return'a jeśli już to szwankowała nieco obsługa z joy'a, teraz takie czasy, że każdy ma inną Atarkę, trudno przetestować produkt na każdym możliwym configu. Chartari testowane było w realu na 1MB i 320kB, ładowane z sio2sd i APE, jak widać to i tak za mało :(.
@Dely - logo na górze to "kooperatiw" Ooza i mój, tak więc dzięki w imieniu nas obu :), czcionka tak jak napisał Candle staje się czytelniejsza po wciśnięciu TAB'a (ja tam spoko odczytuje ją w realu na C=1084S, a ślepy żem jako ten kret). Kolory textu i tła to bynajmniej nie żółty i pomarańczowy, ale miodowy i bursztynowy, wiem bo sam je wymyśliłem :P, biczować się nie zamierzam, obciążyć za szkła również się nie pozwolę, zresztą sam mam prawe szkło do wymiany :).
800xl _ 65xe _ 520st _ 1040ste _ mega4 _ falcon _ 2600 _ 2600jr _ jaguar