1

Mogę zaoferować w boxie, nówka sztuka, z fakturą - będę kupował dla znajomego, więc jak ktoś chętny - po przelewie wezmę więcej.
Kaspersky Internet Security - BOX, 140zł z licencją na 1 rok, 190zł z licencją na 2 lata, wersja jednostanowiskowa. Inne sprawy na grzyba dostępne w Action też możemy dogadać - ale od razu mówię, ze nie mam tam wypracowanych rabatów i interesuje mnie przedpłata. Wszystko stamtąd jakby co - sprzedaję na fakturę, z gwarancją, jaka dostaję z Action. Jakby co - kontakt na priv.

Sikor umarł...

2

Hmmm, A mnie to w mom banku dali za darmo, z licencja na 3 komputery. Ot Polska,wlasnie.

Dwa korce ziemniaków, gęsich jajek kopa, żeby móc to połknąć, tęgiego trza chłopa. GG3456993

3 Ostatnio edytowany przez AS... (2011-03-04 20:28:38)

Box na allegro z licencją na 18miesięcy+ faktura to koszt 124pln

i nawet za 99 pln

MM: AS, umiemy przeglądać allegro, naprawdę!

4 Ostatnio edytowany przez Sikor (2011-03-04 20:34:06)

Ciekawy jestem, na jakich zasadach "przedłużenie licencji na 18 miesięcy" - bo w hurtowni takiej wersji nie ma. Drugi link to nie jest wersja BOX, a sama licencja w pudełku.
P.S.
Takich cen to ja nawet nie jestem w stanie osiągnąć w hurtowni, btw...

Sikor umarł...

5

To widzieliście ? : http://www.sophos.com/klingon-anti-virus/
Osobiście używam orygiinalnego NOD32.

STYMulator JIL ST YM2149 mjuz:k @ gnu/linux
SIUP (SIo2Usb2Pc) - SIO2PC USB Edition
PIN ready logo
3M / InD: ... na kasetach były zabezpieczenia w postaci tzw. "mikropierdnięcie" ...

Off top ...

jest jakis virus na Atari 8bit ???

World f**k Olympique Marseille & Legia Warszawa i Sochi 2014

7

a ja dodam tylko, że kaspera nie wziąłbym za darmo - choć wciskają to np. na nazwa.pl.

Cuda wianki i nie tylko :) POKEY 4ever ;)

czyli bdzei topik " ja tylko chcialem ( bis ) ... "
Sikor jak będziesz miał cos za darmo to napisz , ale pewnie tez powiedza ze drogo :)

9

bitman napisał/a:

Off top ...

jest jakis virus na Atari 8bit ???

pisali kiedyś o tym w atari magazynie, tylko co to za wirus jak bez dysku twardego to może on zarazić raptem kilka dyskietek jeśli to będzie potrafił :P

10

http://www.cloudantivirus.com/en/

11 Ostatnio edytowany przez Bitman'Resurrection (2011-03-05 19:48:11)

Panda to AV kościóła scjentologicznego ( wyczyszcza komputer , mozg i kieszen )

12

chyba raczej w tajemnicach atari

http://tajemnice.atari8.info/6-7_93/6-7 … tonic.html

13

As:wirusy działające na dyskietkach też mogą byc upierdliwe...Był sobie kiedyś taki jeden wirus na Amiga OS (zwał się Saddam i głównie szalał na systemie 1.3), który ustawiał się jako disk-validator na każdej dyskietce, póki był, było w sumie wszystko ok, gdy go potraktowaliśmy jakimś antywirusem, dyskietka przestawała współpracować :]

gep/lamers^dial

14

To ja też pojadę offtopa i zapytam po co płacić za antywirusa skoro Microsoft daje za free imho bardzo dobrego ? Jedyny warunek to legalny windows :)

What can be asserted without proof can be dismissed without proof.

15

może po prostu dużą część Polaków przerasta wizja legalnego Windowsa? ;)

gep/lamers^dial

16

JAk napisałem, mam za tyle, nikogo nie zmuszam. Poza tym - między Antivir a Internet Security są spore różnice. Nie ma chętnych, to nie. Tyle.

Sikor umarł...