Uwaga na oszusta!!!!
patrz link:
http://www.ppa.pl/forum_ppa/read.php?f=7&t=7182
Jakby ktoś miał styczność z tym gostkiem, został oszukany czy prowadził jakąś korenspondencję elektroniczną w sprawie kupna/sprzedaży to proszę o pilny kontakt!!!!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » UWAGA oszust!!!!!
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Uwaga na oszusta!!!!
patrz link:
http://www.ppa.pl/forum_ppa/read.php?f=7&t=7182
Jakby ktoś miał styczność z tym gostkiem, został oszukany czy prowadził jakąś korenspondencję elektroniczną w sprawie kupna/sprzedaży to proszę o pilny kontakt!!!!
A mnie przekręcił ?jeden? atarowiec i na dodatek jest albo bywa na tym forum czasami aktywny.
z gdanska ?
Jeśli tak to było o nim już parę razy na forum...
z gdanska ?
Nie, Gdańsk jest spoko.
@ratai - to zapodaj o kogo chodzi, a nie jakies zgadywanki.
Ostrzezesz innych, ewentualnie sklonisz tym publicznie delikwenta do wytlumaczenia sie.
dokładnie...
może warto to opisać, co i jak...
@ratai - to zapodaj o kogo chodzi, a nie jakies zgadywanki.
Ostrzezesz innych, ewentualnie sklonisz tym publicznie delikwenta do wytlumaczenia sie.
Obawiam się, że to może być wasz kolega, ale trudno wymsknęło mi się i trzeba dokończyć.
Łatwo go poznacie, bo ma ksywę tak paskudną jak paskudny charakter i paskudnie wychodzi się na paskudnym interesie.
@ratai: jeśli chodzi o mnie - nie przypominam sobie, abym prowadził interesy z atarensem i nie przypominam sobie, abym kogokolwiek oszukał.
Sikor, myślę że to nie o Ciebie chodzi, ja z tego opisu zgadywałbym ... a nie, to bez sensu, dopóki ratai nie poda dokładnie to tylko będą domysły, srysły i tym podobne.
Wątpię, by ta ksywa była paskudna. Co najwyżej wulgarna! ;)
mocno bym sie zdziwil gdyby laoo tu nie mial racji...
ratai: bo raczej nie chodzi Ci o http://atariarea.krap.pl/forum/profile.php?id=839 ?
Nie powiem złego słowa na Paskud-a..
Jeszcze raz dzięki Paskud za wysłanie pewnej klawiatury Kroll-a :)
Ratai może warto się znim skobtaktować??
*Tylko że Paskud to baaaaaaaaaaardzo zarobiony człowiek..
no jestem przekonany ze te "paskudne" okreslenia nie dotycza paskuda...
Ratai a na co cie tak strasznie oszukali? Bo to tez jest roznica czy kabelek za 10 zl czy karta za 2k zl. A komus sie rownie dobrze dupe obrobi.
Roznica jest tylko w skali oszustwa. Jednak oszustwo zawsze bedzie oszustwem.
fakt , to tak jak dala dupy tylko troche , a mogla ...
Zamówiłem sterownik do twardego dysku a ze to nie chciało chodzić to zaproponował abym mu odesłał wraz z dyskiem w celu sprawdzenia. I przepadło to jak kamfora. Przy kilku krotnej próbie kontaktu telefonicznego byłem zbywany. W tej chwili dokładną cenę nie podam, ale w sumie około pięć stów. Nie jest to wiele i niech mu ziemia lekką będzie, ale w pamięci pozostało.
widzialem ludzi ktozy plywali w sekwanie za taka sume z akumlatorami w formie koralikow ;)
aaaaa, to wyjasnia te slynne paryskie boxowane Falcony porzucone kolo szosy! Zostaly pewnie po tych plywakach :D
aktualnie moda na nowe 800XL tir-ami wozimy :)
@ratai: jeśli chodzi o mnie - nie przypominam sobie, abym prowadził interesy z atarensem i nie przypominam sobie, abym kogokolwiek oszukał.
a co złego w interesach ze mna? ;))
nikogo jeszcze nie oszukałem
ratai: ale w koncu o kogo chodzi? bo chyba nie o paskuda?
No, może poza ?Jellonkiem? to nikt z szacownego grona nie ma wątpliwości, o kim tu mowa, gdyż dokładnie opisałem.
I co ciekawe, że wywołana osoba nawet nie próbuje się usprawiedliwić to tak jakby to była normalka.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » UWAGA oszust!!!!!
Wygenerowano w 0.036 sekund, wykonano 65 zapytań