Co to za guano? Pyta jak ma na imię Małysz i Saddam mu nie pasuje???
Moje www
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Tydzień na oddanie głosu w FUJICUP! Głosowanie potrwa tylko do 22 lutego 2025...
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
atari.area forum » Bałagan » Pun stop bots question
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Co to za guano? Pyta jak ma na imię Małysz i Saddam mu nie pasuje???
Też się na to naciąłem i trzeba było użyć gógla. Może lepszym pytaniem byłoby "Jak się nazywa Małysz i dlaczego Adam?".
Niestety ktoś sprytny napisał autofillery do rejestracji botów dla PunBB i zaobserwowaliśmy wzmożoną rejestrację różnego rodzaju śmiecia. Przepraszam za utrudnienia.
Też się na to naciąłem i trzeba było użyć gógla. Może lepszym pytaniem byłoby "Jak się nazywa Małysz i dlaczego Adam?".
A odpowiedzią "bo tak mu dali na chrzcie"? ;)
Z racji forum przydałyby się jakieś "atarowskie" pytania.
to by sie tedec zaczal pieklic ze to spisek po to zbudowany by nie mogl postow na forum dodawac...
ja spotkalem sie z 5 x 5 ...
Bitman: to taka gra na małe Atari wydana przez Sikor Soft, więc to było jak najbardziej atarowskie pytanie ;P
ja spotkalem sie z 5 x 5 ...
I jaka była odpowiedź? 19? Bo jak można pomnożyć liczby nie znając systemu liczbowego?
PS. Też trafiłem na to pytanie - 19 nie działało - za drugim razem dałem 25 i poszło, więc chyba chodzi o system dziesiętny.
Na to pytanie odpowiedziałem 10^2+5 i milczenie łowiec.
A Małyszowi jest Adaś :D
Hmmm a ja wysylalem ostatnio 3 posty i za kazdym razem dostalem to samo pytanie: "pietnascie minus trzy"
Moze dlatego ze mam ustawione kasowanie ciasteczek przy wyjsciu z przegladarki.
no bo źle odpowiadałeś, a tam jest RND. Trzy razy z rzędu? Zagraj w totka ;)
Przypomina to test na wiek w Larrym z lat '80. ;) Może rzeczywiście dać atarowskie pytania? Nie wystarczy podczas rejestracji?
Atarowskie pytania to nie jest najlepszy pomysł. Nie każdy kto ma chęć lub potrzebę napisać tu na forum musi być hardkorowym atarowcem.
Przypomina to test na wiek w Larrym z lat '80. ;) Może rzeczywiście dać atarowskie pytania? Nie wystarczy podczas rejestracji?
No bez przesady. Pytania są trzy; ile jest 5x5, ile jest 12-3 i jak ma na imię Małysz. Jeśli ktoś ma paranoję i myśli, że zaraz przyjdzie jakiś haxor i mu ukradnie całą zawartość dysku i kasuje wszystkie cookie po wyjściu z przeglądarki to jest sam sobie winien, że musi za każdym razem wpisywać odpowiedź.
Dzieki dely :P
Nie wiedzialem, ze kwalifikuje sie na leczenie.
Dla mnie szyfrowanie dyskow, automatyczne kasowanie cache i ciastek przy zamknieciu przegladarki, czy eraser zamazujacy dane na dysku przy kasowaniu, to standard. Moze to zboczenie zawodowe.
Ale dobra, gotowy jestem sie poswiecic i wykonywac codzinnie odejmowanie 15-3 :P
Skoro to bałagan to przy okazji zadam takie pytanie: w jakim celu kasujesz za każdym razem pliki cookie, np. w domu?
Dely: może dodaj jeszcze angielską wersje pytań dla innostrańców.
Skoro to bałagan to przy okazji zadam takie pytanie: w jakim celu kasujesz za każdym razem pliki cookie, np. w domu?
Bo mam to ustawione w opcjach firefoxa - bez sensu zmieniac za kazdym razem.
Zreszta jak mowilem - generalnie nie powoduje to wiekszych problemow czy niedogodnosci.
Nosty: LOL. To może odznacz :)
Adam: Good point.
Nosty, ustaw sobie żeby np. dla AtariArea nie kasował, i po kłopocie.
Dziwna sprawa, jak wysyłałem posta i pojawiło się pun bots question, to po wpisaniu odpowiedzi (poprawnej!) okazało się, że mój post został obcięty do długości ok. 600 znaków. Jak question się nie pojawia, wysyłanie działa OK.
To samo mnie spotkało przed chwilą, choć ilości znaków nie liczyłem... ;)
dzis odpowiadalem jakies 10 razy na pytanie ile to jest 5x5 - podajac w odpowiedzi 25, ale nie...
mod wie lepiej...
w koncu przepuscil mnie dalej zmieniajac pytanie z matematycznych, na ktore widac nie jestem w stanie podac poprawnej odpowiedzi, na pytanie o malysza - a i to musialem powtarzac jedynie dwa razy
tak to ma dzialac?
aby?
Mi 5x5 działa poprawnie. Innych pytań jeszcze nie miałam.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Pun stop bots question
Wygenerowano w 0.024 sekund, wykonano 69 zapytań