wszystkie pliki dołączone są do pliku G2F.EXE (jako zasoby - resource), gdy są potrzebne są one zapisywane do katalogu użytkownika Windows, konkretnie np. u mnie jest to C:\Users\tebe\AppData\Local\Graph2Font\
zamiast 'tebe' powinna być Twoja nazwa użytkownika
sprawdź czy masz katalog Graph2Font w Users, jeśli używasz Total Commandera to musisz zaznaczyć Konfiguracja -> Wyświetlanie -> Pokaż pliki ukryte/systemowe
mads aktualny jest na http://mads.atari8.info
możesz zapisać plik ASM z poziomu G2F i dokonać jego asemblacji
mads nazwa.asm -i:nazwa.h
gdzie nazwa to nazwa twojego pliku G2F, chyba że używasz w nim spacji to nazwe trzeba umieścić pomiędzy apostrofami "nazwa"
p.s.
zreplikowałem twoje katalogi u siebie na dysku D, faktycznie plik XEX nie został zapisany
p.s. #2
problem rozwiązany, wystarczy usunąć znak 'ń' z 'nieukończone' z Twojej ścieżki i plik XEX jest już zapisywany
mads nie wykłada się wówczas podczas sprawdzania obecności pliku na dysku (TestFile)
ogólnie jest to problem strony kodowej, konsola CMD.EXE uruchamia się ze stroną 852 a polskie literki zapisane w pliku BAT potrzebują strony 1250, można dodać na początku pliku GO$$$.BAT który odpowiada za asemblację do XEX-a linię CHCP 1250 i będzie OK, tylko nie mam już pewności czy ta zmiana nie spowoduje wyłożenia się zapisu XEX-a na innych komputerach
dlatego NIE UŻYWAJCIE POLSKICH ZNAKÓW ANI INNYCH DZIWADEŁ W NAZWACH ŚCIEŻEK
*- TeBe/Madteam
3x Atari 130XE, SDX, CPU 65816, 2x VBXE, 2x IDE Plus rev. C