1

Pozostawiam do rozważenia. Klub Lokanta, Nowogrodzka 47a.

AKCJA PIWNA

28.02 ruszamy z WIELKĄ AKCJĄ PIWNĄ!
Od teraz w każdą niedzielę oraz poniedziałek zapraszamy na HAPPY DAYS piwo za 50% ceny!
0,3l 2,50zł
0,5l 3,50zł
1l 6,50zł

Ale to jeszcze nie koniec niespodzianek od wtorku do soboty zapraszamy na HAPPY HOURS w godz.16.00 - 18.00 kup piwo drugie dostaniesz GRATIS (z daniem głównym)!

2 Ostatnio edytowany przez innuendo (2011-02-28 17:10:27)

A po ile mają tam jedzenie? Optuję osobiście za Dominium Pizza.
Aha, i jakie to piwo? Bo np. jeśli to będzie Tyskie, a byłoby i po 1 zł, to ja jestem przeciw.
Draco podał propozycję pubu na Oboźnej. Piwo po 4 zł.

oto koło :r przyp "pole 3,142857 * :r * :r przyp "l 2 * 3,142857 * :r przyp "i l / 360 powtórz 360 [np :i lw 1] już

3

ha ha ha ha ...co za ankieta.....ha! btw.aż mnie korci by kiedys w Sopocie sztaba zrobić (warunki są, Stryker widział---> knajpa w lesie, po sąsiedzku z moją hacjendą)

gep/lamers^dial

4

gepard, jak knajpa w lesie to się piszę :) Byle było ciepło w miarę.

oto koło :r przyp "pole 3,142857 * :r * :r przyp "l 2 * 3,142857 * :r przyp "i l / 360 powtórz 360 [np :i lw 1] już

5

gepard napisał/a:

ha ha ha ha ...co za ankieta.....ha! btw.aż mnie korci by kiedys w Sopocie sztaba zrobić (warunki są, Stryker widział---> knajpa w lesie, po sąsiedzku z moją hacjendą)

NIe gadaj tyle tylko zrób :P

6

1. Pizzeria odpada - jak dla mnie tam nie ma klimatu
2. Droga knajpa odpada - musi być mnie stać na piwo
Poza tym - gdzie będzie, to będzie, pewnie się dostosuje. Teraz mnie nie będzie, bo mam wesele w rodzinie (na marcowym) :/

Sikor umarł...

7

1. ale są zniżki na jedzenie, a samo jedzenie jest dobre :)
2. ogółem myślę, by wyeliminować drogie knajpy i to nie tylko, jeśli chodzi o piwo

8

ad.1 - Przypominam, że nie każdy ma zniżki. A ja teraz pod GRUUUUBĄ krechą jestem
ad. 2 - jestem za

Sikor umarł...

9

Sikor, ale te zniżki dostałam np. ja i miker, a my tego wszystkiego nie zjemy :) Myślę, że do Twojej skrzynki pocztowej też zawitają. Pizzeria to tylko propozycja. alex, nie zwróciłam uwagi, że poniedziałek i niedziela to kiepskie dni na sztaby. Ale niech się i inni wypowiedzą.

10

Jak pisałem - jak dla mnie w takiej "masowej" pizzeri brak klimatu. ot co.

Sikor umarł...

11

Pizzeria = NIE
niedziela i poniedziałek NIE NIE I JESZCZE RAZ NIE, no chyba, że chcecie się spotykać ciągle w tym samym gronie.
Tania knajpa TAK, ale pod warunkiem, że tania knajpa nie będzie oznaczała również brudnej i zimnej knajpy.

All I hear is the sound of me falling on the ground

12

ekhm, ekhm, a może pub pod baryłką na garbarskiej (okolice starówki, ale trzeba zejść schodami w dół)? tam jest dość miło :-) pyszny chleb ze smalczykiem :-) kiedyś był belfast, ale i teraz nie jest źle :-) Optuję za piątkiem lub sobotą :-)

Akira

scenial - journalsme de la scene ;)

13

Akira, Baryłka była brana pod uwagę :)

14

Pizzeria never ever! A już na pewno nie sieciówka typu Dominium, bo to jest total shit (z pizzą nie ma nic wspólnego). W Lokancie jest klimacik arabski, jedzonko też, mają sheeshe :) To jest tylko propozycja, jakkolwiek piwo za 3,5 zł w centrum CENTRUM nie jest łatwo znaleźć...

15

To ja też wyrażę swoje zdecydowane nie dla piceriów :)

16 Ostatnio edytowany przez gepard (2011-03-01 16:55:02)

Wy w tej Wawie to macie jakies dziwne standardy...umawiacie się jak "sójki za morze" ;) co to by było jak by ktoś chciał sztaba zrobic w leśniczówce, tak ze 10km od najbliższego pieczonego kuraka/pizerii/fastfoodów a menu ograniczało by się do jednego gatunku browara i puszek z konserwą turystyczną/opakowań chińskich zupek?? pewnie ze trzy osoby by sztabowały? ;);)

gep/lamers^dial

17

gepard napisał/a:

..a menu ograniczało by się do jednego gatunku browara i puszek z konserwą turystyczną..

Jeżeli:
1. Browar byłby beczkowy i nie chrzczony
2. W zacnej cenie
3. Podawany zimny w litrowych kuflach...
To jestem jak najbardziej za ;)

Sikor umarł...

18

Klimat arabski odpada. Tym jedzeniem nie da się najeść. Sheesha jest ok.

19

Rozwiązanie jest proste - wystarczy najeść się w domu przed wyjsciem :-)

20

alex, nie da rady :)

21

Dlaczego nie da rady, pustki w lodowce? :)

Kiedys na sztabie sie pilo a po szlo na kebaba. Teraz patrze restauracja potrzebna...

22

Oj Mazi. No miło jest skonsumować jakiś element otaczającego świata w dobrym towarzystwie.

hex, code and ror'n'rol
niewiedza buduje, wiedza rujnuje

23

Ano pewnie, ze milo tylko wydaje mi sie, ze nie powinno to byc glownym punktem sztabu pod wzgledem doboru miejsca. Do tego przeciez w prawie kazdej knajpie mozna cos przekasic.

Nie mam nic zlego na mysli, zdziwila mnie tylko wypowiedz #20 Innu.

24

E tam. Ja to mam w domowej lodówce tylko piiiiiwoooo :)

hex, code and ror'n'rol
niewiedza buduje, wiedza rujnuje

25

To tak jak ja ale nie narzekam :)