Witajcie,
W dniu dzisiejszym zaskoczony zostalem telefonem od pewnej pani, z gazety Metropol (Warszawski bezplatny dziennik). Po opublikowaniu pewnego artykulu o Atari w tejze gazecie, postanowiłem wyslac do tejze milej pani e-mailik z moimi uwagami do tego co napisala, a raczej czego nie napisala, a mogla napisac o Atari a generalnie o nas ludziach ze sceny. Pamietacie, ze pozniej x-RAY umowil sie z pania na IRCu ale coś nie wyszlo... nieważne.... Dzis dostalem propozycje "pozowania" do zdjecia :) w kolejnym artukule ktory ma sie ukazac poza granicami naszego kraju (w Metropolu wydawanym gdzies tam u mudzinow :), zeby zobaczyli jak sie ludki w polsce bawia :). Problem w tym ze moja Atarka, slabo dziala a raczej bym powiedzial ze nie dziala i poki co EMULUJE :), a pan reporter szuka oryginalnego sprzetu... wiec pytanie do was !... kto by chcial pokazac siebie i swoja Atarke (mile widziana ostro stuningowana Atarka) w zagranicznym Metropolu na pierwszej stronie ZAPRASZAM DO MNIE NA E-MAIL... (kolejnosc zgloszen obowiazuje :)..
Aha... Jak znow cos nie wypali z pania... nie miejcie do mnie pretensji... ja sie tylko staram....
Aha i pani redaktor juz musiala sie zapoznac ze scena bo wiedziala ze LAST i LL organizuje VASCO :).... Vasco Rulu !!!! Frasunek....! hi hi
moj e-mail mzajac@elnet.pl
pozdro!!!