...bo według opinii niektórych, chcę zarobić miliony. Wobec tego mi się odechciewa - te, co są zamówione, a jeszcze niedostarczone - oczywiście dotrą. Będzie też pewnie kilka nadmiarowych koszulek XXXL (jeszcze nie mam, a zamówiłem profilaktycznie kilka więcej, bo z tym rozmiarem jest kłopot). To co mam w zapasach - póki co będę wyprzedawał powoli.
Co do nowych pomysłów - chyba mi się nie chce. Jak na każdym kroku widzicie tylko super biznesy i chęć zarobku, a nie chęć zrobienia czegoś - trudno, poczekam na produkty innych. Pewnie kiedyś, jak będę miał trochę gotówki - coś przygotuję. Sam. I dopiero potem podam, że ewentualnie mam. Ale do tego długa droga. Póki co - no way. Skoro macie mnie za wredną osobę która tylko myśli o własnym zarobku, w dodatku z kilkunastokrotnym przebiciem ceny - trudno, czekam na Wasze gadżety w dobrej, słusznej według Was cenie. Mam dość mieszania mnie z błotem z byle powodu. ygać mi się już chce przy takim podejściu.
Także - póki co - nie spodziewajcie się nowych produktów od Sikora. Woli "nie zarabiać tych milionów" i mieć święty spokój, mając w dupie nowe idee do powstawania czegokolwiek. Bo z drugiej strony, ile można? Jak widać mam te miliony, które zarobiłem na gadżetach i śpię na zarobionej na coponiektórych stąd kasie. A podcieram się studolarówkami, bo mają miękki papier, ot co.
Tyle.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.