...bo według opinii niektórych, chcę zarobić miliony. Wobec tego mi się odechciewa - te, co są zamówione, a jeszcze niedostarczone - oczywiście dotrą. Będzie też pewnie kilka nadmiarowych koszulek XXXL (jeszcze nie mam, a zamówiłem profilaktycznie kilka więcej, bo z tym rozmiarem jest kłopot). To co mam w zapasach - póki co będę wyprzedawał powoli.
Co do nowych pomysłów - chyba mi się nie chce. Jak na każdym kroku widzicie tylko super biznesy i chęć zarobku, a nie chęć zrobienia czegoś - trudno, poczekam na produkty innych. Pewnie kiedyś, jak będę miał trochę gotówki - coś przygotuję. Sam. I dopiero potem podam, że ewentualnie mam. Ale do tego długa droga. Póki co - no way. Skoro macie mnie za wredną osobę która tylko myśli o własnym zarobku, w dodatku z kilkunastokrotnym przebiciem ceny - trudno, czekam na Wasze gadżety w dobrej, słusznej według Was cenie. Mam dość mieszania mnie z błotem z byle powodu. ygać mi się już chce przy takim podejściu.
Także - póki co - nie spodziewajcie się nowych produktów od Sikora. Woli "nie zarabiać tych milionów" i mieć święty spokój, mając w dupie nowe idee do powstawania czegokolwiek. Bo z drugiej strony, ile można? Jak widać mam te miliony, które zarobiłem na gadżetach i śpię na zarobionej na coponiektórych stąd kasie. A podcieram się studolarówkami, bo mają miękki papier, ot co.
Tyle.
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
a8rawconv GUI Graficzny interfejs użytkownika (GUI) dla narzędzia a8rawconv