Witam,
Programistów Falcona w polsce jest maksymalnie jedna sztuka, ale gwoli ścisłości zapodaje mój nowy release:
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Software, Gry - 16/32bit » asm56k beta
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam,
Programistów Falcona w polsce jest maksymalnie jedna sztuka, ale gwoli ścisłości zapodaje mój nowy release:
dobra robota Sqward,
mam już Twoje źródła z DHS, spróbuję je skompilować na win xp
Nowa wersja jest wrzucona na moją stronę. Sporo poprawionych błędów.
Nowa wersja, w tym samym miejscu. Poprawionych trochę błędów. Cross z targetem na atari powinien się budować pod cygwinem bez problemów.
Kolejny update. Tym razem naprawiłem dość poważny błąd, który powodował, że wersja natywna (ogólnie skompilowana na big-endianowy procek) produkowała zły kod.
Zły kod boli całe życie ;D BPMSPANC
http://dhs.nu/bbs-coding/index.php?request=3587
PS. może dało by się wrzucić newsa na główną stronę?
sqward: walnij newsa u siebie na stronie(możesz zrobić na stronie głownej liste postów w kategori np. news, masz tego wordpressa no nie? ;)) i napisz też do evila to na pewno wrzuci to na strone dhs.
pzdr!
Nowa wersja, usunięty bug gdzie plik do assemblacji mógł być nieznaleziony, oraz poprawiono obsługę dyrektywy DS, która w tej wersji nie powoduje powiększenia plików wynikowych.
Źródła do ściągnięcia tutaj:
https://bitbucket.org/sqward/asm56k
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Software, Gry - 16/32bit » asm56k beta
Wygenerowano w 0.015 sekund, wykonano 59 zapytań