Jakimi instytucjami otrzymaliście przesyłki od Czuby wysłane od około początku grudnia? Czuba dotychczas używał ichniejszego wynalazku o nazwie Collisimo i te przesyłki w Polsce były "przechwytywane" i dostarczane przez kurierów DPD. W grudniu wysłał do mnie paczkę przez Secur Export i dotychczas nie dotarła. Więc muszę zacząć śledztwo, stąd pytanie z jakich instytucji do Was przyszły ostatnie przesyłki Czuby. Czy był to listonosz, czy kurier i jaki i czy ktoś pamięta czy była nalepka Secur Export czy Collissimo?
Dodatkowo, pytanie do tych co trochę rzeczy "importują" :) jeśli się zdarzyły przypadki zaginięcia paczek, to jak je rozwiązywaliście? Bo ja tym razem nie odpuszczę, już mi raz wsiąkło CT63, tym razem nie podaruję i sprawa leci do sądu, ale jak to inaczej rozwiązujecie to chętnie skorzystam z rad gdzie uderzać i jak :)
Dzięki.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.