witam mam do sprzedania Komputer Didaktik M (czeski klon ZX Spectrum).W skład zestawu wchodzą komputer , stacja dyskietek , interfejs M/P , zasilacz , kasety , literatura.Oczywiście wszystko sprawne i na chodzie.
Pozdrawiam.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Bałagan » Didaktik M sprzedam
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
witam mam do sprzedania Komputer Didaktik M (czeski klon ZX Spectrum).W skład zestawu wchodzą komputer , stacja dyskietek , interfejs M/P , zasilacz , kasety , literatura.Oczywiście wszystko sprawne i na chodzie.
Pozdrawiam.
To ten z Allegro wczoraj kupiony? Jaka cena zestawu?
Pozdrawiam.
Witam to ten sam ale kupujący wycofał się z transakcji.Tak że komputerek dalej jest na sprzedaż.
Pozdrawiam
jaka cena, jakieś foto?
:) - doczytaj dla pewności 11 punkt regulaminu forum ;)-
http://en.wikipedia.org/wiki/Didaktik
Witam proszę o to fotki.
No nie powiem, świetny stan.
Jakbym nie wydał w tym miesiącu tysiąca złotych na poprzedniego Spectruma, to pewnie bym to wziął.
No cóż.
Żyto.
A co, Pinokio, żyłka kolekcjonerska się w Tobie odezwała? Wiem, że Ty lubisz posiadać w domu i czasem odpalać sprzęty, jak to mówią, wszelakie.
Widzę, że stacja na oko D40, więc musiałbyś skombinować dyskietki 5,25".
Wygląda, że zestaw można polecić, ale pamiętaj, że to gumiak, więc nowości nie puścisz.
Tak stacja to D40.Zawsze się możemy dogadać co do transakcji jeżeli cie interesuje i zaproponujesz uczciwą kwotę za zestaw to mogę go przytrzymać do przyszłego miesiąca .
good stuff, jakbym nie miał żony i dzieci, to sam bym wziął a tak to mogę tylko jeszcze raz rzec: good stuff!
czyli cena jest jaka? - bez ceny domniemam, iz temat pojdzie w kosz :)
Hej kwota jaka mnie interesuje to około 480 zł (do negocjanci).
Pozdrawiam
Witam wszystkich Didaktik M znalazł nabywcę.Ale nic straconego mam jeszcze jednego Didaktika M ale już bez stacji dyskietek ale za to w oryginalnym kartonie z zasilaczem i kilkoma kasetami.Cena 320zł do negocjacji.Oczywiści komputer sprawny.
Pozdrawiam.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Didaktik M sprzedam
Wygenerowano w 0.018 sekund, wykonano 54 zapytań